Menü ≡

Ingyenes korcsolyapálya nyílt a Bálnánál

2014.12.15.
Budapest központjában, a Duna partján, a Bálna előtti teraszon nyílt meg december 13-án a város legújabb korcsolyapályája. A pálya a Fővárosi Önkormányzat jóvoltából egész télen ingyenesen használható minden látogató számára. A pálya mellett korcsolya kölcsönző is üzemel!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Budapest egyik legmodernebb és legkülönlegesebb épületében és a lenyűgöző dunai panorámában gyönyörködhetnek azok, akik kipróbálják a vadonatúj korcsolyapályát. A Bálna előtti teraszon megépült jégpálya ugyan mindössze 450 négyzetméteres (ez kb. egy iskolai tornateremnek felel meg), nagy előnye hogy bárki ingyen használhatja - időkorlátozás nélkül.

Azoknak sem kell lemondani a erről a nagyszerű téli sportról, akinek nincs korcsolyacipőjük, hiszen itt korcsolyabérlésre is van lehetőségük.
A korcsolyapályát december 13-án délelőtt 10 órakor Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes nyitotta meg.

A korcsolyapálya a Bálna nyitva tartási ideje alatt várja a látogatókat: pénteken és szombaton reggel 10:00–22:00 között, a hét többi napján 10:00–20:00-ig.

Honlap: www.balnabudapest.hu
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »