Menü ≡

Október 27-én megnyitott a jégpálya Veszprémben

2018.10.28. | Szerző: sielok.hu
Október 27-én, az őszi szünet kezdetén megnyitotta kapuit a nagyközönség számára a jégpálya Veszprémben. A korcsolya oktatás kiemelt szerepet kap a veszprémi jégpálya életében.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
A jeges képzést szakképzett oktatók vezetik. A gyerekek természetesen korcsolyát és sisakot is kapnak, hogy biztonságban legyenek. A Veszprémi Jéglovagok minden évben szerveznek korcsolyaoktatást a Veszprém megyei óvodásoknak és iskolásoknak a veszprémi jégpályán. Az OVI KORI program célja a jeges sport népszerűsítése mellett, a veszprémi hokicsapat utánpótlás nevelése. Miután a lurkók elsajátították a korcsolyázás alapjait, lehetőséget kapnak, hogy részt vegyenek a Veszprémi Jéglovagok hoki edzésein is. A szülők a gyermekük óvodájában és iskolájában tudnak jelentkezni.

Videó az oktatásról
Az OVI KORI programon kívül is várja a jégpálya a gyerekeket hétfőtől péntekig délelőttönként. Szükséges, hogy a pedagógusok előre bejelentsék a gyerekek sportolási igényét. November 17-től hétvégenként a nagyközönség számára is elindul a korcsolya oktatás, ahova szintén előjelentkezés szükséges. November 20-án folytatódik a "Gyere hokizni!" országos kampány, amelyhez csatlakozott a veszprémi jégpálya is, ezért minden kisgyereket szeretettel várnak.

Nyitva tartás és további infók: https://www.jegpalyaveszprem.hu
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »