Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Fotópályázat - keressük a tél legszebb galériáit!

2018.12.11. | Frissítve: 2019.04.10. | Szerző: sielok.hu
2018/19-as fotópályázatunk lezárult, gratulálunk a nyerteseknek! A fődíj egy hosszú hétvége az Alpokban, 2 fő részére félpanziós ellátással, nyári kártyával, a 3 csillagos Alta Vista Hotelben.
Eredményhirdetés és nyertesek

Pályázni szeretnél? Ennyi a teendőd:

 • Tölts fel egy vagy több galériát! Más teendőd nincs. Feltöltés után a szerkesztők fogják a galériát a síterephez kapcsolni és a legszebbnek talált albumokat az esélyesek közé kiemelni.
 • Segítsd a zsűri munkáját azzal, hogy értékeled a feltöltött képeket!
 • Figyeld április elején az eredményhirdetést!

A fotópályázat szabályai:

 • Nincs nevezési díj.
 • Bárki pályázhat, kivéve a sielok.hu szerkesztőség tagjait és családtagjait.
 • Képeket csak regisztrált felhasználók tölthetnek fel.
 • Kizárólag jogtiszta, saját képek tölthetők fel. A pályázó szavatolja, hogy az általa beadott képek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik. A pályázó tudomásul veszi, hogy a képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával másnak okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség őt terheli.
 • A pályázaton a 2018.11.01-2019.03.31. között feltöltött, legalább 10 db fotót tartalmazó galériák vesznek részt.
 • A feltöltött galéria elérhető a felhasználó profil oldaláról, a győzelemre esélyesek pedig a "Győzelemre esélyes galériák" oldalról is.
 • A díjnyertes galériákat a sielok.hu szerkesztőiből álló zsűri választja ki.

Nyeremények

 • 1. díj: AUSZTRIAI NYARALÁS
  Üdülés 2 fő részére az Alpokban, a Hotel Alta Vista 3 csillagos szállodában 4 nap/3 éjszaka szállás félpanziós ellátással, nyári kártyával. A Nationalpark Sommercard számos ingyenes és kedvezményes szolgáltatást tartalmaz: pl. a Wildkogel felvonó ingyenes használata, a Krimml vízesés, Grossglockner Hochalpenstrasse.
 • Kilépés a vetítésből
  másodpercenként
  3
  váltás
 • 2. díj: ÜDÜLÉS SOPRONBAN
  Két fő részére szállás kétágyas, fürdőszobás szobában Sopron belvárosában, 4 nap/3 éjszakára félpanziós ellátással, egyszeri wellness használattal.

 • 3. díj: BALATONI ÜDÜLÉS
  Négy fő részére 4 nap/3 éjszaka szállás tágas apartmanban kerékpárhasználattal Balatonakarattyán a Bringás Nyaralóban
A nyerteseket emailben értesítjük, az utazási utalványokat postázzuk. A nyeremények a szabad helyek függvényében használhatók fel, az adott szállásadóval egyeztetve, 2019. október 31-ig.

Eredményhirdetés

Az itt meghirdetett fotópályázatot 2019. március 31-én zárjuk. Eredményhirdetés 2019. április 10-én.
Eredményhirdetés és nyertesek Nézd meg a kiválogatott galériákat és értékeld te is mások fotóit!
2019.03.26. 17:23:11 tonics
Kérdés: A nyertes a fent leírt szubjektív szerkesztői véleményezés alapján kiválasztott "győzelemre esélyes galériák" közül kerül ki, vagy a sikeres pályázatot, azaz 10 db fotót feltöltők közül? Nem egyértelmű a kiírás és a szabályok. Az egyik pontban ezt írjátok a másikban meg azt.
Ha az előbbi a válasz akkor eléggé megkérdőjelezhető a "verseny". Ez így olyan mint egy 90-es évekbeli ált. iskolai rajzpályázat. "Mindenki tudja ki a nyertes de a bénáknak is kötelező volt elindulni."
2019.03.26. 17:52:09 admin2
Mindenki esélyes a nyereményre, aki feltölt egy min. 10 db fotóból álló galériát. A szerkesztőség folyamatosan értékeli és válogatja a feltöltött galériákat, és azokat teszi az esélyesek közé, melyeket az átlagosnál jobban ítél. Így végül ezek közül fog kikerülni a három nyertes galéria. Még senki nem tudja, ki lesz a nyertes, mert sok a szép galéria, nehéz dolgunk lesz a jövő héten!
2019.03.27. 10:18:08 admin2
Tonics: reklamációd jogos volt, mert a Bad Kleinkircheimről készült galériád valóban bőven az átlag fölötti minőségű, így beválogattuk az "Esélyesek" közé. Most utólag átnézik a szerkesztők a feltöltött galériákat, és felülbírálják, ha valahol túl szigorúak voltak. Tavalyhoz képest sokkal több galériát kaptunk, így becsúszhattak hibák az előválogatáskor, de korrigáljuk. Köszönjük az észrevételt!
2019.03.31. 22:34:57 andrea csati 02
Pontosan hová kell feltölteni a pályázathoz a fotókat?
2019.04.01. 09:07:31 admin2
Kedves Andrea!
A fotóalbum feltöltés linkre kell kattintani bárhol az oldalon (profilban, felső menüben, pályázat cikk alatt, stb). A link: https://sielok.hu/portalfun1/?metho...d=pluplform&which=gal...

Jó helyre töltötted, a profillapodon láthatod a galériát, amíg nem válik publikussá. A szerkesztők ma fogják átnézni a hétvégén érkezett galériákat és április 10-én lesz az eredményhirdetés.
2019.04.01. 16:08:05 tonics
Kedves Admin! Köszönöm a politikailag korrekt választ. Ha jól értelmezem - az első válaszból - az általam feltett kérdésre mégis csak az első verzió a helytálló. Azaz mindenki nyerhet (tapasztalatot) aki feltölt 10 képet de a meghirdetett nyereményeket az "esélyesek" mappából választja ki valaki.
Az esélyes albumokat böngészve nem gondolom, h az általam felöltött galériákból bármelyik is nyerne. A fotókat sebtében lőttem, és csak azért töltöttem fel mert a kiírásból úgy tűnt, h bárki nyerhet aki 10 képet felölt, nem a képek minősége lesz a mérvadó. Tévedtem. Remélem jövőre is lesz ilyen játék mert akkor jobban figyelek a kompozícióra és a minőségre. A mobilom helyett viszek magammal egy egész fotós pakkot fisheye ill. teleobjektívvel. xD
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 80 vendég és 6 regisztrált felhasználó látogatja.