Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szaküzletek hirdetése - Gyakori kérdések és válaszok

2007.06.01. 2016.11.16. sielok.hu | frissítve: 2016.11.16.

1. Hogyan lehet felkerülni a sielok.hu szaknévsorába?

Minden sí- és snowboardfelszerelést, télisport ruházatot árusító szaküzletet és webáruházat megjelenítünk a sielok.hu portálon. A szaknévsorunkba való bekerüléshez elegendő ezt az online adatlapot kitölteni. Ennek átfutási ideje 1-2 munkanap.

2. Miért érdemes fizetni a kiemelt hirdetésért?

A kiemelt hirdetéseket az ingyenesek fölé emeljük, ezen kívül számos plusz szolgáltatást is nyújtunk hirdetőinknek. A hirdetési csomagok jól áttekinthetők ebben a táblázatban.

3. Melyik hirdetési csomagot válasszam?

  • Az ingyenes csomag keretében csak a bolt nevét és címét tüntetjük fel.
  • Ha már rendelkezik saját weboldallal, és szeretné, hogy ezt a weboldalát megtalálják és rendszeresen látogassák a síelők, akkor érdemes minimum az alap csomagot (ára: 45.000 Ft / év) választani. Ez a csomag plusz szolgáltatásként előrehozott megjelenést + email cím + telefonszám + térkép megjelenést tartalmaz. Egy tipp: saját szerverén ellenőrizheti, hogy naponta hány látogató kattint át a sielok.hu címről, tehát mérhető a hirdetés hatékonysága.
  • Ha már rendelkezik saját weboldallal, és szeretné, hogy kiemelten sok látogatót és vásárlót közvetítsünk az üzlet felé, egyben szeretné aktuális akcióit, az üzlet kínálatát is bemutatni + hirdetésének hatását minden rovatban látványos banner megjelenéssel is fokozni, akkor válassza VIP csomagunkat (ára 90.000 Ft / év). Ezzel a listák elejére kerül és a kiemelés miatt hatásosabb lesz hirdetése. A dinamizált megjelenésnek köszönhetően aktuális akcióit bármikor frissíteni tudjuk, szezon előtt, közben és után is. A hirdetési csomagok jól áttekinthetők ebben a táblázatban.

4. Van-e lehetőség részletfizetésre?

Igen. VIP hirdetőink igény esetén a hirdetési időszak első hónapjától számítva havonta 3 részletben átutalással fizethetik ki a hirdetési díjat.

5. Hányan fogják látni a hirdetésem?

A 2000 óta üzemelő sielok.hu mára piacvezető téli portállá vált az interneten. Napi látogatottságunk a téli szezonban eléri a napi 20-30 ezer főt. A téli sportok iránt érdeklődő 500.000+ fős célcsoportot Magyarországon mindenkinél hatékonyabban érjük el. Részletes látogatottsági adatainkat megtalálja ezen az oldalon.

6. Hogyan kerülhetek feljebb a listában?

Az, hogy egy üzlet milyen pozíciót foglal el egy szaknévsor listában (pl. üzletek, kölcsönzők, szervizek, webáruházak stb) attól függ, hogy az adott szezonban milyen értékű hirdetési csomagot rendelt. A nagyobb értékű hirdetési csomagot vásárolt üzletek mindig magasabb pozícióban jelennek meg. Több azonos értékű csomagot rendelt VIP hirdető megjelenési sorrendjét egy automata véletlen generátor keveri minden letöltéskor.

7. Milyen listákba/ oldalakra kerülhetnek be egy üzlet adatai?

Minden üzletet azokban a listákban jelenítünk meg, ami tevékenységére jellemző. 13 tematikus lista létezik, ezek:
Szaküzletek, Kölcsönzők, Szervizek, Síszaküzletek, Síszervizek, Síkölcsönzők, Snowboardüzletek, Snowboardszervizek, Snowboardkölcsönzők, Télisport ruházatot árusító üzletek, Síruhajavítás, Webáruházak
Ezen kívül minden településről + budapesti kerületről külön lista + áttekintő térkép van weboldalunkon, pl. "síszervizek a 3. kerületben". Szaknévsor rovatunk több mint 500 központi adatbázisból dinamikusan generált oldalból áll.

8. Cégünk több üzlettel is rendelkezik. Milyen kedvezményes lehetőség van bolthálózat hirdetésére?

Az üzlethálózatok számára a következő kedvezményes ajánlatot dolgoztuk ki. Ha valaki két vagy három üzlettel rendelkezik, akkor 90.000 Ft-os áron VIP csomagot vásárolhat, ami tartalmazza mindkét vagy mindhárom üzlet VIP megjelenését. 3-nál több üzletet alkotó üzlethálózat esetén a hirdetési díj az üzletek száma szorozva 30.000 Ft-tal.

9. Milyen további kiemelésekre van lehetőség?

A szaknévsorban való megjelenéseken túl lehetőség van az alábbi hirdetésekre:
- Nyereményjáték
- Hírlevél hirdetés
- Facebook poszt
- Banner kampány
- Képes PR cikk címoldali kiemeléssel
Bármelyik megoldás érdekli, kérje ajánlatunkat!

10. Hogyan használhatom az Apróhirdető szolgáltatást?

Szaküzletek is feladhatnak új vagy használt termék hirdetéseket a sielok.hu apróhirdetőjében. Kereskedők, szaküzletek számára a választott hirdetési csomagtól függően 15 db (alap csomag) vagy 30 db (VIP csomag) hirdetés feladását tesszük lehetővé, melyhez a jogosultságot a regisztráció után a sielok@sielok.hu címre küldött emailben lehet igényelni.

Ha további kérdése van, akkor készséggel állunk rendelkezésére.
Kattintson ide a megjelenéshez kitöltendő adatlap letöltéséhez!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.