Menü ≡

SAJTÓKÖZLEMÉNY: Magyarországi hószolgálatot lát el a sielok.hu

2010.01.06. | Szerző: sielok.hu
A síelők.hu portál és a magyarországi sípályák együttműködésének köszönhetően létrejött az első magyarországi online hószolgálat.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
A Zöldpont Hószolgálat megszűnése óta nem volt a hazai síterepeknek megbízható központi hójelentése. Ezt pótolja a új online szolgálatás, melynek lényege, hogy a síelők.hu Hójelentés rovatában mostantól naponta többször frissülnek a hó- és pályaadatok, amit a sípályák üzemeltetői a helyszínről aktualizálnak.

A szerkesztőség is folyamatosan ellenőrzi a weblapon megjelenő hóadatok frissességét, illetve a https://sielok.hu/hojelentes/magyarorszag/ oldalra kattintva minden internetező nyomon követheti, hogy hány cm hó van Kékestetőn, Bánkúton, Visegrádon, hány felvonó működik a Mátraszentistváni Síparkban, vagy üzemel-e az új ülőlift Eplényben, hogy csak a legnépszerűbb hazai sípályákat említsük.

Az ötlet még nyáron merült fel, azóta sokat dolgoztunk a Hószolgálat fejlesztésén. A technikai megvalósításon túl minden jelentős hazai síterep üzemeltetővel írásbeli megállapodást kötöttünk, hogy biztosítani tudjuk a megjelenő hó- és pálya információk megbízhatóságát.

A Hószolgálat másik lényeges eleme, hogy szerkesztőségünk vállalja, hogy a magyar síelők körében legnépszerűbb hazai és külföldi síterepek hójelentését bármely érdeklődő partner médium (tévék, rádiók, napilapok, offline és online magazinok, portálok) számára naponta emailben megküldi. Az új ingyenes szolgáltatásnak köszönhetően a síterepekről érkező hiteles hójelentések eljuhatnak a széles körű médiába.
Sajtóközleményünket az MTI bocsátotta ki 2010. január 7-én.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »