Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A közösségi média, ami segít rendezni kedvenc tartalmaid

avagy mire jó a Pinterest?

2019.09.01. 2021.10.01. sielok.hu | frissítve: 2021.10.01.

A nyár folyamán elindítottuk a Síelők.hu Pinterest oldalát. Miközben ehhez gyűjtöttük, rendszereztük anyagainkat, rájöttünk, hogy mire is jó a Pinterest, melynek használatát nektek is ajánljuk, ha jó ötletekre, inspirációkra, hasznos tanácsokra, utazási tippekre vágytok.
A Pinterestre egy online faliújság, ahol az emberek összegyűjthetik az általuk kedvelt vagy jónak, érdekesnek tartott képeket. A felhasználók az interneten fellelhető képeket is beemelhetik saját gyűjteményükbe, ha pedig valaki rákattint a képre azt az oldal az eredeti webhelyre irányítja át.

A Pinterest nem noszogat, hogy barátokat szerezz és azt sem nyomja a felhasználó arcába, hogy kiket ismerhet az oldalon, kivel érdemes kapcsolatot létesíteni. A többi oldallal szemben a Pinterestet úgy is lehet élvezni, hogy a felhasználó teljesen egyedül, követők nélkül van jelen az oldalon.

A sielok.hu gyűjteményében az egyes képekhez tartalmak kapcsolódnak, melyek a képről kattinthatók. Több mint 60 táblába rendeztük be fotóinkat a vicces hóemberektől a téli bakancslistán keresztül a legjobb hütte kajákig. Ezzel segítünk az olvasóinknak olyan rejtett tartalmakat felfedezni, amit nem biztos, hogy megtaláltak eddig. Nézd meg és kövesd te is a sielok.hu Pinterest oldalát! 
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.