Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Újdonság: Szakértők + Gyakori kérdések és válaszok

2014.12.01. | Szerző: sielok.hu
Újdonság: Szakértők + Gyakori kérdések és válaszok Ma egy új szolgáltatással bővült portálunk repertoárja. Ezentúl könnyedén választ kaphatsz bármilyen síeléssel kapcsolatos kérdésedre: böngéssz a már most több mint 500 kérdést és választ tartalmazó adatbázisunkban! Ha nem találod amit keresel, fordulj szakértőinkhez!
Régóta dédelgetett álmunk valósult ma meg: az igény, az ötlet már évekkel ezelőtt felmerült, hogy legyen egy hely, ahol mindenki szakszerű választ kaphat téli sportokkal kapcsolatos kérdéseire, szakemberektől, bonyodalmak nélkül.

Mostanáig ha valakinek tanácsra volt szüksége, jobb híján fórumunkban tudott segítséget kérni, ahol szerencsére aktív fórumozóink csoportja készséggel válaszolt a különféle felmerülő problémákra. Ez a rengeteg kérdés és az arra adott válaszok, az értékes tudásanyagot betemették az azóta érkezett fórum hozzászólások, és így az újonnan érkező felhasználók már nem, vagy csak nehézkesen találhattak rájuk.

Az idei nyári szezon hónapjaiban - sok más fejlesztés mellett - sikerült előkészítenünk ezt a projektet is, ősszel pedig készre csiszoltuk, így most büszkén mutatjuk be Nektek.

Szakértők rovat - így működik

A portál új részlegét már eleve több mint 500 megválaszolt, un. gyakran ismétlődő kérdéssel indítottuk el, ezért könnyen lehet, hogy arra a problémára, ami felmerült benned, már megtalálható a válasz adatbázisunkban! A keresést könnyíti, hogy a kérdéseket témakörökbe rendeztük, egy oldalon belül a CTRL+F billentyűkombinációval tudsz könnyedén keresni.

Ha ezek után sem találod a megoldást, vagy testreszabott segítséget szeretnél kérni szakértőinktől, regisztráció és bejelentkezés után Te is bármikor könnyedén felteheted saját kérdésedet!

Tovább a Szakértők rovat főoldalára!

Hogyan lehetsz Te is szakértő?

Várjuk olyan szakemberek jelentkezését, akik úgy érzik, szívesen csatlakoznának újonnan induló rovatunkhoz, és ahhoz hozzá tudnak járulni valamilyen téli sportokhoz kötődő szaktudással.
Amennyiben érdekel a lehetőség, itt tudod letölteni az együttműködési megállapodásunkat, amiben elolvashatod a részleteket. Ha kérdésed van, vagy szakértőnek jelentkeznél, keresd Biró Ágnest az agnes@sielok.hu email címen, vagy telefonon: 788-9938.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 235 vendég és 29 regisztrált felhasználó látogatja.