Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megújult a Szakértők rovatunk

555 gyakori kérdésre adunk választ, témákra bontva

2014.12.01. 2024.01.23. sielok.hu | frissítve: 2024.01.23.

Idén lett 10 éves és alkalomból megújítottuk a 2014-ben indított szolgáltatást. A Szakértők rovatban könnyedén választ kaphatsz bármilyen síeléssel kapcsolatos kérdésedre: böngéssz a jelenleg 555 kérdést és választ tartalmazó adatbázisunkban! Ha nem találod amit keresel, fordulj szakértőinkhez!
Fotó: Intersport Rent Austria
Fotó: Intersport Rent Austria
Régóta dédelgetett álmunk valósult meg az indítás évében: az igény, az ötlet már évekkel ezelőtt felmerült, hogy legyen egy hely, ahol mindenki szakszerű választ kaphat téli sportokkal kapcsolatos kérdéseire, szakemberektől, bonyodalmak nélkül.

Korábban, ha valakinek tanácsra volt szüksége, jobb híján fórumunkban tudott segítséget kérni, ahol szerencsére aktív fórumozóink csoportja készséggel válaszolt a különféle felmerülő problémákra. Ez a rengeteg kérdés és az arra adott válaszok, az értékes tudásanyagot betemették az azóta érkezett fórum hozzászólások, és így az újonnan érkező felhasználók már nem, vagy csak nehézkesen találhattak rájuk.

Szakértők rovat - így működik

A portál új részlegét már eleve több mint 500 megválaszolt, un. gyakran ismétlődő kérdéssel indítottuk el, ezért könnyen lehet, hogy arra a problémára, ami felmerült benned, már megtalálható a válasz adatbázisunkban! A keresést könnyíti, hogy a kérdéseket témakörökbe rendeztük, egy oldalon belül a CTRL+F billentyűkombinációval tudsz könnyedén keresni.

Ha ezek után sem találod a megoldást, vagy testreszabott segítséget szeretnél kérni szakértőinktől, regisztráció és bejelentkezés után Te is bármikor könnyedén felteheted saját kérdésedet! Tovább a Szakértők rovat főoldalára! 

Hogyan lehetsz Te is szakértő?

Várjuk olyan szakemberek jelentkezését, akik úgy érzik, hozzá tudnak járulni a tartalom bővítéséhez valamilyen téli sportokhoz kötődő szaktudással. Email cím: sielok kukac sielok.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.