Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Medián WebAudit méri a sielok.hu látogatottságát

2009.09.15. 2012.01.20. | frissítve: 2012.01.20.

2009. szeptember 1-től a sielok.hu önálló site-ként felkerült a Webaudit.hu rendszerébe, amely hiteles látogatottsági adatokat szolgáltat Magyarország legnézettebb weboldalairól napi, heti és havi lebontásban. Az auditált forgalmi adatok publikusak, bárki által nyomon követhetők.
A Webaudit-ról:

A webAUDIT a magyar internetes szakma egyik legnépszerűbb, több mint 10 éve működő weblátogatottság-auditáló szolgáltatása, amely a célcsoport-elemzés és a fogyasztási szokások felmérésének hasznos eszköze. A szerveralapú méréssel nyert, aggregált látogatottsági adatok mellett forgalomanalízis és látogatóösszetétel-statisztika funkciókkal is rendelkezik. Az auditált látogatottsági adatoknak köszönhetően lehetővé válik a real-time és URL statisztikák készítése, akár nem és kor szerinti bontásban is. A rendszer így mintegy 1,3 millió hazai web-látogatóról szolgáltat adatokat.

A Mediánt, Magyarország első társadalomkutató magánvállalkozását, 1989-ben alapították évtizedes gyakorlattal rendelkező kutatók. A cég széleskörű tapasztalatokat szerzett nemzetközi és regionális társadalom- és piackutatói projektekben. A Medián úttörő szerepet játszott a magyarországi internet-kutatásban is, első online felmérését 1997-ben végezte.

A webAUDIT és a webRATE szolgáltatásaihoz kapcsolódó webPROFILE és webPANEL fejlesztője, az 1989-ben alapított Gfk Hungária a világ ötödik legnagyobb piackutató szervezeteként ismert Gfk Group tagja.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.