Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

A Medián WebAudit méri a sielok.hu látogatottságát

2009.09.15. | Frissítve: 2012.01.20.
2009. szeptember 1-től a sielok.hu önálló site-ként felkerült a Webaudit.hu rendszerébe, amely hiteles látogatottsági adatokat szolgáltat Magyarország legnézettebb weboldalairól napi, heti és havi lebontásban. Az auditált forgalmi adatok publikusak, bárki által nyomon követhetők.
A Webaudit-ról:

A webAUDIT a magyar internetes szakma egyik legnépszerűbb, több mint 10 éve működő weblátogatottság-auditáló szolgáltatása, amely a célcsoport-elemzés és a fogyasztási szokások felmérésének hasznos eszköze. A szerveralapú méréssel nyert, aggregált látogatottsági adatok mellett forgalomanalízis és látogatóösszetétel-statisztika funkciókkal is rendelkezik. Az auditált látogatottsági adatoknak köszönhetően lehetővé válik a real-time és URL statisztikák készítése, akár nem és kor szerinti bontásban is. A rendszer így mintegy 1,3 millió hazai web-látogatóról szolgáltat adatokat.

A Mediánt, Magyarország első társadalomkutató magánvállalkozását, 1989-ben alapították évtizedes gyakorlattal rendelkező kutatók. A cég széleskörű tapasztalatokat szerzett nemzetközi és regionális társadalom- és piackutatói projektekben. A Medián úttörő szerepet játszott a magyarországi internet-kutatásban is, első online felmérését 1997-ben végezte.

A webAUDIT és a webRATE szolgáltatásaihoz kapcsolódó webPROFILE és webPANEL fejlesztője, az 1989-ben alapított Gfk Hungária a világ ötödik legnagyobb piackutató szervezeteként ismert Gfk Group tagja.

Bővebb infó: www.webaudit.hu
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »