Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Két sítereppel bővült a Mur-Mürz Top Skipass

2018.11.14. sielok.hu

Az Oberen Murtal és Semmering között található 9 síterep tavalyi téli összefogásával jött létre a Murz-Mürz Top Skipass terepcsoport, mely az idei szezontól 2 további sítereppel bővült.
A Turracher Höhe, Kreischberg, Grebenzen, Lachtal, Gaal, Obdach, Salzstiegl, Präbichl és Stuhleck síterepek számára az első közös szezon hatalmas siker volt: a szezonbérletek értékesítését sikerült csaknem 25 százalékkal növelni.

A 2018/2019-es téli szezonra a síbérletszövetség tovább nőtt: a Brunnalm-Hohe Veitsch és a Turnau-Schwabenbergarena síterepek is csatlakoztak a terepcsoporthoz. Ezzel a Mur-Mürz Top Skipass síbérlet már 11 síterepre érvényes és összesen 76 felvonó és sílift, valamint 226 kilométernyi sípálya használható vele.

A Murz-Mürz Top Skipass síbérlet többnapos síbérletként és szezonbérletként kapható. A teljes régióra érvényes szezonbérlet ára a 2018/19-es 621 euró, elővételi áron 564 euró. A szezonbérletekhez tartozik 22 vonzó családi ajánlatcsomag is, a kedvezményes elővételi árak 2018. december 15-ig élnek. A Murz-Mürz szezonbérlettel rendelkezők emellett kedvezményes áron léphetnek be a fohnsdorfi Aqualux termálfürdőbe és a leobeni Asia SPA-ba.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.