Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új sífutópark gyermekeknek a Ramsau - régióban

2011.12.08.

Új sífutópark gyermekeknek a  Ramsau - régióban A gyermekeket sportolásra buzdítani nem mindig egyszerű. A Ramsau am Dachstein régió gyermek- és természetbarát kabalafigurája, Kali segítségével a vidéket behálózzák a gyermekek számára kialakított túraútvonalak és a gyermek síbirodalmakban sincs hiány.
Most az apróságok számára létrehozott sífutóparkot is kibővítik, és még változatosabbá teszik. Egy nagy hódomb gondoskodik a lesikló és kapaszkodó technikák elsajátításáról kapuk, sáncok és akadályok segítségével. A párhuzamos nyomtávú sífutópálya mellett labdajátékok, váltóversenyek és sífutó játékok is szervezhetőek a kibővített területen.
KOMMENTEK

Szállástippek
Glösalm
Igazi alpesi meseházikó a Dachstein gleccser lábánál 1.500 méteres magasságban. 3 db modern apartmanja összesen 11 fő részére kínál szállást, büféreggeli is kérhető. Á la carte vendéglő is működik a szálláshelyen.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon /1100 m tszfm./, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.