Menü ≡

Innovatív környezettudatos ruházat az INNOWEAR-től

2020.01.11. | Frissítve: 2020.02.17. | Szerző: (x)
A hódmezővásárhelyi vállalkozás termékei között a hagyományos körkötött ruházat mellett számos innovatív, új fejlesztésű késztermék is megtalálható, mely korszerű technológiával a fenntarthatóság, a környezet és egészségtudatosság elve alapján készül. Termo aláöltözet és pizsama most kedvező áron rendelhető.
h i r d e t é s
Folyamatos kelmefejlesztések teszik lehetővé a kötött ruházattal különböző védelmi funkciók ellátását. Termékeink minden esetben magyar származásúak, a speciális tulajdonságok hitelesek, amelyeket akkreditált laboratóriumi vizsgálatok bizonyítanak.

"Jó néhány évvel ezelőtt kaptunk egy telefont egy vevőtől, hogy régóta nem tud aludni, úgy gondolja, hogy érzékeny lehet az elektromágneses sugárzásra és ezért tölti az éjszakákat többnyire ébrenléttel, nem pedig alvással. Ekkor nálunk már folyamatban volt az elektromágnesesség ellen árnyékoló kötött kelme kifejlesztése, ezért felajánlottuk, hogy tudnánk belőle pizsamát is készíteni tekintve, hogy az anyag test felőli oldala tiszta pamutból készül." - mondja Hannauerné Szabó Anna, az Innowear Kft. ügyvezető igazgatója. "Az objektív tesztek árnyékolásra kitűnő eredményeket mutattak, de a valódi értéket a vevő visszajelzése jelentette, miszerint az új pizsama használatával megoldódott az alvási problémája."

Gyakorlatilag ez az anyag a Föld és a röntgensugárzást kivéve valamennyi elektromágneses sugárzást képes (különböző mértékben) árnyékolni. A hasonló történetek inspirálták a vállalkozást, hogy az emberek életkörülményeinek javítására törekedjen.

Az Innowear Kft fő termékcsoportjai a munkaruházat, sportruházat és promóciós termékek mellett a hálóból készített mosózsákok, öko zsákok, és izolációs hálók valamint a jacquard szövött emblémák. Az öko bevásárlózsákok kiváltják a napi bevásárláskor egyszer használatos, környezetszennyező műanyag szatyrok használatát ezzel is hozzájárulva a fenntarthatósághoz.

A speciális aláöltözetek és felsőruházatok, illetve alapanyagok fejlesztésénél elsődleges szempont az egyén védelmének biztosítása, komfort érzetének növelése a munkavégzés és sportolás, szabadidős tevékenység valamint mindennapi élete során. A ruházati termékeket jellemzően gyorsan lebomló cellulóz alapanyagokból gyártják, az alkalmazott festési és kikészítési technológiák kifejezetten megfelelnek minden európai környezetvédelmi és munkabiztonsági szabványelőírásnak, ezáltal a fenntartható fejlődést szolgálják.

Az INNOWEAR különleges termékei

  • Speciális ruházat többek között a láng terjedését gátló alsóruházat, amely viselőjének kiegészítő védelmet nyújt a sugárzó hő és láng által veszélyeztetett munkahelyeken, de kiváló biztonságot nyújt a motorsport kedvelőinek is.
  • Az antisztatikus alapanyagból gyártott termékek elsősorban olyan munkakörülmények között dolgozók részére ajánlott, ahol a szikramentességre nagy hangsúlyt fektetnek, ahol az elektromos feltöltődés a gyártott termékben nagy károkat okozhat (elektronika, ipar olajipar).
  • Lángmentes és egyben antisztatikus hatás ötvözetével a biztonságos munkavégzés tovább fokozható azon munkahelyeken, ahol a két hatás egyszerre jelentkezik és éri az emberi testet (gázipar, olajipar, hőerőművek).
  • Elektro-szmog (E-szmog) szennyezettség az élet számos területén jelen van, otthonunkban és munkahelyünkön egyaránt. Az elektromágneses sugárzás, mint környezeti szennyezettség elleni védelem kihat közérzetünkre, mindennapi életünkre, mely ellen egyszerű megoldást kínál a vállalkozás által gyártott, sugárzást árnyékoló tulajdonságú aláöltözet.
  • Antibakteriális aláöltözet és felsőruházat gátolja a baktériumok szaporodását, terjedését, véd az izzadságkor fellépő kellemetlen szagoktól, fokozott fizikai terhelés esetén is. (munkaruházat céljára, sport és szabadidő tevékenységre ajánlott) antibakteriális hatást nano-ezüst kikészítési technológiával érik el, amely permanens tulajdonságú.
  • Melegen tartó aláöltözet ajánlott téli sportokhoz, hideg időben külterületen munkát végzők részére, speciális hőszigetelő SUPRATHERM® poliészterből gyártott, puha csiszolt belső felületi kikészítéssel és lapos varratokkal biztosítja kitűnő hőszigetelő képességét.
Egy jelenlegi akcióban a teljes készlet eladás miatt óriási kedvezménnyel kapható gyermek és felnőtt unisex méretekben a rövid ujjú felső hosszú nadrággal.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A vállalkozás jelenleg is egy új fejlesztésen dolgozik, amely vágásálló aláöltözet, alapanyaga kevlár tartalmú, világszabadalom, így biztosítja bizonyos sportruhák alatt a sérülésmentességet, óvja viselője egészségét a sportbalesetek során.

Az INNOWEAR-TEX Kft új K+F projektjeinek építésekor támaszkodik régi és új megbízható partnereire, mind a gyártói mind tanácsadói illetve kutatói együttműködéseket tekintve.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »