Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboardos világsztárok jártak Budapesten

2016.11.07. MSBSZ

Hatalmas közönségsikert aratott a Monster Energy nemzetközi snowboard filmbemutató turnéjának budapesti állomása, melyre az olimpiai bajnok Sage Kotsenburg és a snowboard-rocksztár Halldór Helgason is személyesen látogatott el.
A fővárosi filmpremiert óriási érdeklődés övezte, hiszen a snowboard elit nemzetközi sztárjaival nagyon ritkán találkozhatunk hazánkban; többen közülük most jártak nálunk először. London, Prága, Moszkva és Szentpétervár mellett Budapestet és érintette ugyanis az a turné, melynek során hat profi snowboardos három filmje debütált a mozikban.
Monster Premier
Monster Premier
A premieren jelen volt az amerikai Sage Kotsenburg, a slopestyle első olimpiai bajnoka (Szocsi 2014), valamint az izlandi Halldór Helgason, aki kompromisszumokat nem ismerő lazasága miatt világszerte óriási népszerűségnek örvend. A csapatot a három film további főszereplői tették teljessé: Halldór testvére, Eiki, valamint a svéd duó, Kevin Bäckström és Tor Lundström, végül pedig a norvég Ulrik Badertscher.
Monster premier
Monster premier
Már a filmvetítés előtti közönségtalálkozóra is sokan eljöttek, hiszen lehetőség nyílt közös fotók készítésére és dedikálásra. Volt, aki elhozta a snowboardját, és arra kért autogramot. A Toldi moziban rendezett ingyenes filmvetítésen telt ház volt, még a lépcsőkön is ültek. Az estét közös bulival zárták.

A minap a háromból két filmet is publikáltak online, az alábbi linkeken megtekinthetők:

Vacation forever
Dayumm
A harmadik, Eiki Helgason filmje, az Island born, december 5-én lesz elérhető. Talán ő foglalta össze legjobban a snowboardozás esszenciáját és a filmezés jelentőségét:

„A snowboardozás számomra az önkifejezés eszköze. Szabadon, testközelből tapasztalhatod meg a természet nagyszerűségét. A versenyzés csak egy szelete az egésznek. Az eredményeidet hamar elfelejtik. A film azonban örök. A snowboardozás olyan nekem, mint a festőművésznek a vászon, a film pedig az utókornak szánt műalkotás.”
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.