Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

1. Ötscher Attack - a Keleti-Alpok túrasí versenye

2019.01.23. 2019.01.25. sielok.hu | frissítve: 2019.01.25.

2019. március 16-án először kerül megrendezésre az alsó-ausztriai Lackenhof síterepén az Ötscher Attack, ahol a legjobb túrasízők és hegyi futók három különböző versenyben mérhetik össze tudásukat. Méghozzá mindez a gyönyörű Ötscher esti fényeiben!

EGY ESTE - HÁROM VERSENY, PLUSZ EGY RÁADÁS!

"3 Peak Attack" (3 csúcs támadás) - túrasí maraton

A maratoni futam három meredek emelkedővel és három leereszkedéssel vezet a Kis és Nagy-Ötscherre egyaránt, 1.861 méteres szintkülönbséget leküzdve.
Start 17.00, táv: 13,2 km.

"1 Peak Attack" (1 csúcs támadás) - túrasí sprintverseny

A sprintverseny a rövid táv kedvelőit célozza meg, és mindenkit, aki magát a versenyt és a sportágat meg szeretné ismerni. Egy 800 méteres emelkedő és egy ereszkedés, illetve a pálya végén egy rövidebb emelkedő a célig - erre számíthatnak az 1 csúcsos támadás résztvevői.
Start 17.00, táv: 7,3 km.

"Free Solo Attack" - a hegyi futóverseny

A verseny célja, hogy a versenyző minél gyorsabban feljusson a Nagy-Ötscherre (Ötscherschutzhaus, 650 méteres szintkülönbség) a kijelölt úton, a sípályán. Szabad eszközválasztás van érvényben, azonban a versenyzőnek ugyanazzal a felszereléssel kell célba érnie, amivel elstartolt.
Start 16:30, táv: 3 km.
A három verseny útvonala
A három verseny útvonala
Emellett még egy extra kategóriában is lehet indulni:

"Green Peak Tour" - sítúra a jó cél érdekében

Ha csak a barátokkal kipróbálnál egy izgalmas, kényelmes kis sítúrát (időkorlát nélkül), itt a helyed! Az útvonal az Ötscherschutzhaus-ig vezet. A nevezési díj tartalma: étel is ital az Ötscherschutzhaus-ban, ajándék, egy projekt támogatása a Naturpark Ötscher Tormäuer-ben. Részletek az eseményről és jelentkezés 
KOMMENTEK

Szállástippek
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Familienpension Sonnenhof
Az 55 férőhelyes családi panzió a sífelvonótól 200, a település központjától 250 méterre található. Elhelyezés: 2,3,4,5,6 ágyas (1 és 2 légteres) összkomfortos, TV-s szobákban. Ellátás: félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.