Menü ≡

1. Ötscher Attack - a Keleti-Alpok túrasí versenye

2019.01.23. | Frissítve: 2019.01.25. | Szerző: sielok.hu
2019. március 16-án először kerül megrendezésre az alsó-ausztriai Lackenhof síterepén az Ötscher Attack, ahol a legjobb túrasízők és hegyi futók három különböző versenyben mérhetik össze tudásukat. Méghozzá mindez a gyönyörű Ötscher esti fényeiben!
h i r d e t é s

EGY ESTE - HÁROM VERSENY, PLUSZ EGY RÁADÁS!

"3 Peak Attack" (3 csúcs támadás) - túrasí maraton

A maratoni futam három meredek emelkedővel és három leereszkedéssel vezet a Kis és Nagy-Ötscherre egyaránt, 1.861 méteres szintkülönbséget leküzdve.
Start 17.00, táv: 13,2 km.

"1 Peak Attack" (1 csúcs támadás) - túrasí sprintverseny

A sprintverseny a rövid táv kedvelőit célozza meg, és mindenkit, aki magát a versenyt és a sportágat meg szeretné ismerni. Egy 800 méteres emelkedő és egy ereszkedés, illetve a pálya végén egy rövidebb emelkedő a célig - erre számíthatnak az 1 csúcsos támadás résztvevői.
Start 17.00, táv: 7,3 km.

"Free Solo Attack" - a hegyi futóverseny

A verseny célja, hogy a versenyző minél gyorsabban feljusson a Nagy-Ötscherre (Ötscherschutzhaus, 650 méteres szintkülönbség) a kijelölt úton, a sípályán. Szabad eszközválasztás van érvényben, azonban a versenyzőnek ugyanazzal a felszereléssel kell célba érnie, amivel elstartolt.
Start 16:30, táv: 3 km.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Emellett még egy extra kategóriában is lehet indulni:

"Green Peak Tour" - sítúra a jó cél érdekében

Ha csak a barátokkal kipróbálnál egy izgalmas, kényelmes kis sítúrát (időkorlát nélkül), itt a helyed! Az útvonal az Ötscherschutzhaus-ig vezet. A nevezési díj tartalma: étel is ital az Ötscherschutzhaus-ban, ajándék, egy projekt támogatása a Naturpark Ötscher Tormäuer-ben. Részletek az eseményről és jelentkezés
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »