Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Túrasízés elhagyott sípályák nyomában

2021.01.20.

Síelni szeretnél, de meguntad a sorbannállást? Szakadj el a zsúfolt sípályáktól, síelj érintetlen szűz hóban, távol a tömegtől! A túralécek segítségével szabadon mozoghatsz a hegyen, olyan helyekre juthatsz el, ahova télen másképp nem lenne lehetséges, és mindezt síelés közben.
A sítúra szervezője a Hargita Outdoor Síiskola
A Madarasi Hargitán szervezett túra a Zárug Endre egykori spotbarátról elnevezett, nyugati fekvésű sípályán kezdődik. A mászás után a Madarasi-csúcs fele vesszük az irányt, ahonnan a Nagymező fele síelünk le, majd a Szökő-vízesés érintésével, a lápon keresztül sétálunk vissza a síközpontba. Tarts velünk, és rajzold te az első nyomokat az érintetlen friss hóban!

Indulás reggel 10:00-kor a Hargita Outdoor téli főhadiszállásáról, a Madarasi Menedékházból (érdemes korábban érkezni és indulás előtt meginni egy híres speciality kávét a Menedékház teraszán).

A részvételi díj 35 lej, sítúra felszerelés bérlés plusz 80 lej (sítúra léc, fókabőr, bakancs és bot). Öltözzetek rétegesen, hozzatok magatokkal vizet és egy kis harapnivalót!

Jelentkezni a Hargita Outdoor Síiskola elérhetőségein lehet.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.