Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

A stájer kedvenc: Lachtal

2018.12.10. | Frissítve: 2019.12.03.
1.600 és 2.222 m-es magasság között terül el a stájerországi Lachtal síterep, ahol 26 km-nyi szuper pályát élvezhetünk! A kicsiket igazi síbirodalom várja sok vidám programmal, a síelésen kívül kipróbálhatjuk a sífutást, az esti szánkózást, korcsolyázást és a jégtekét is. Irány Lachtal és a történelmi Oberwölz városka!

A legendás Lachtal

Lachtal nagy vonzereje alpesi karaktere, sok-sok változatos síterepe és különleges hüttevilága. 10 modern felvonója és liftje (2 ülőlift, 7 húzólift, 1 varázsszőnyeg), 1.600 m-ről 2.222 m-es magasságig szállítja a téli sportolókat. Szép széles, napos sípályák gondoskodnak szuper síélményeinkről 26 km-en át. Ezen felül a 10 km-nyi sítúraútvonal, mint a "Zinkenschlucht" vagy a "Grosslachtal" még egy különleges pluszt ad téli pihenésünknek a mesés alpesi tájakon.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Újdonságok Lachtalban: "Lachtali Vadállatok"
A gyermekek a Kinderlachtalban játszva tanulhatnak meg síelni: az új élménypályán színes állatos figurákat (szarvas, nyuszi, őzike) kerülgetve csúszhatnak le a lejtőn!

A 2019/2020-as szezon újdonsága pedig: a "Speedstrecke" / időmérős pálya és egy új sípálya (Grossa Abfahrt).
(Elhelyezkedés az alábbi térképen.)
Ezen kívül egy különösen nagy teljesítményű hóágyú gondoskodik a még nagyobb hóbiztosságról és a legmagasabb pályaminőségről.
Az utóbbi években a versenyeiről is híres lett Lachtal, hiszen a 2015-ös Freestyle Ski & Snowboard világbajnokság keretein belül 2 versenyt is itt tartottak.
Lachtal a híres Nici Schmidhofer hazája is, aki 2017-ben Super G világbajnok, 2019-ben Lesikló világkupa győztes lett.
A síelésen kívül is találunk bőven kikapcsolódási lehetőséget, ugyanis: sífutópálya, kivilágított szánkópálya és korcsolyapálya is vár.

Gyermekbarát síterep

A gyermekbarát jelző különösen igaz Lachtal síterepére, ahol a Brunner síiskola oktatói legjobb tudásuk szerint tanítják a kicsiket. Varázsszőnyeg, Teddy-felvonó, mini-szlalom, színes figurás akadálypálya, "buckapálya" és kincskeresés teszik még izgalmasabbá a gyermekek első síélményeit, kis szerencsével pedig a pálya vidám bohócával is találkozhatnak.

Lachtal & Kreischberg a "stájer kedvencek"

Most minden Lachtal / Kreischberg síbérlet dupla síélményt garantál. Így kedvünk szerint carvingozhatunk vagy boardozhatunk Stájerország két legkedveltebb és legnagyobb síterepén.

Oberwölz - kis város, nagy nyüzsgés

A lachtali sícentrum közelében a Wölzer Tauern hegységben fekszik a kis történelmi városka, Oberwölz, ami máig megőrizte középkori jellegét, így a szokások és hagyományok is fontos szerepet játszanak a Wölzertal / Wölzi-völgy életében. Egy kellemes téli séta alkalmával mindenképpen érdemes betérni a hangulatos, tradicionális vendéglőkbe. A téli sportok szerelmeseit jégtekecsarnok, kivilágított korcsolya- és szánkópálya várja, illetve Oberwölz városból ingyenes síbusz szállítja utasait Lachtal pályáira, garantálva ezzel a stresszmentes utazást.
Rauris Oberwölz-Lachtal Idegenforgalmi Hivatal - kapcsolat:
E-mail: info@oberwoelz-lachtal.at, Tel.: +43 3581/8420
Web: www.oberwoelz-lachtal.at www.lachtal.at
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »