Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bachledka - 4 évszakos családi üdülőhely a Tátrában

2020.12.14. sielok.hu

A Bachledka Ski & Sun egy egész évben üzemelő hegyi családi üdülőhely, amely a Szepesség északi részén, Poprádtól 30 km-re északra és a lengyel határtól mindössze 18 km-re fekszik. Ebben a régióban megcsodálhatja az egyedülálló gorál kultúrát, az egyedi népi építészetet, a helyi folklórt, a hegyeket és a gyönyörű környező természetet.
Kényelem, bababarát színvonal és teljes akadálymentesség

A gerincre kényelmesen és gyorsan juthat fel a 10 személyes kis kabinos Bachledka felvonóval, és a nyugodt kirándulással szemben támasztott igényeit az új és bababarát Panorama étterem elégíti ki. A PANORAMA nemcsak gasztronómiai élményt, hanem kulturális, szabadidős tevékenységekre vagy a környezeti nevelésre alkalmas oktatóhelyiségeket is kínál, továbbá egy ajándéktárgyakat és regionális specialitásokat árusító boltot, és egy bárral, illetve terasszal rendelkező kávézót is.
Bachledka legújabb étterme a hegytetőn
Bachledka legújabb étterme a hegytetőn
Azt szeretnénk, hogy a Bachledkát körülvevő természet és az élmények mindenki számára hozzáférhetőek legyenek, így az egész útvonal, a felvonóra való felszállásától az új éttermen át a Lombkorona tanösvény nevezetességig, és vissza a parkolóig, teljesen akadálymentesített. A 10 személyes Gondola Bachledka felvonó beszállóállomásánál kialakított új sétálóövezetben megtalálja az üdülőhely komplex háttérlétesítményeit és különféle szolgáltatásokat: pénztárak, információs központ, mentőszolgálati rendelő, üzletek, cukrászda, sporteszköz kölcsönző és szerviz, szálláshelyek - új Bachledka apartmanok vagy szociális létesítmények.
Összesen 8 kilométernyi frissen kezelt sípálya várja a vendégeket Bachledkán
Összesen 8 kilométernyi frissen kezelt sípálya várja a vendégeket Bachledkán
Szállás közvetlenül a központban

A Bachledka üdülőközpontban ski-in/ski-out (pályaszállás) stílusú szállást is kínálunk. A Panorama Apartmanházban pezsgőfürdővel a teraszán élvezheti a nyugodt hegyi szállás kényeztető pillanatait. Ugyanilyen kényelmes szállást kínálnak az új Bachledka Apartmanok is, amelyek az új sétálóövezetben találhatók, közvetlenül a 10 személyes Gondola Bachledka felvonó bejárata, illetve a Pension Ski Jezersko mellett.
Az aktuális üdülési csomagokat itt találja: https://ubytovanie.bachledka.sk/pobyty/
Bachledka - a zöld központ

A Bachledka az első szlovákiai üdülőközpont, amely úgy döntött, hogy az ökológiai utat választja, így a nálunk tett látogatás során nem találkozhat műanyag ajándéktárgyakkal, vegyes hulladékgyűjtő edényekkel vagy egyszer használatos, eldobható éttermi edényekkel, ráadásul az egész központ területén szelektív hulladékgyűjtő edényeket helyeztünk el.

Tél Bachledkán - téli üdülőparadicsom síelők és nem síelők számára egyaránt

A központ egyedi jellegzetessége, hogy három völgyet köt össze, s mindhárom irányából megközelíthető (Bachleda-völgy, Kisfrankvágása, Tavas). A 8 km teljes hosszúságú sípályák az egész szezon alatt hógaranciát nyújtanak (6,7 km-es szakaszon mesterséges a hópótlás), és ezeket az új, 10 személyes Bachledka kiskabinos, egy négyüléses felvonó a Tavasban, és 5 húzólift szolgálja ki. A Bachledka a Tatry Super Ski csoport tagja, ami azt jelenti, hogy egy síbérlettel Szlovákiában és Lengyelországban akár 18 síközpontban, több mint 62 km-nyi, 96 különböző nehézségű sípályán síelhet, és 87 kötélpályát vagy sífelvonót vehet igénybe.
Snowtubing Bachledkán
Snowtubing Bachledkán
A napi rendszerességgel karbantartott pályák, az éjszakai síelés, a sífelszerelés-kölcsönzés és szerviz, az ingyenes parkolás és a síbusz, természetesen alapkövetelmény. Az üdülőközpont a nem síelők számára is sokféle tevékenységet kínál. Ilyen pl. a 2,5 km hosszú szánkópálya, a megvilágított jégpálya a Tavasban, a 20 kilométernyi sífutópálya és a közvetlenül a lejtőn található wellness. A Lombkorona tanösvénynek köszönhetően - amely a 67 méter hosszú csúszdájával egész évben nyitva áll - csodálatos kilátás nyílik a hófödte Bélai-havasok panorámájára.

Bachledka Gyermekvilág - a legnagyobb gyermeksziget

A régió legnagyobb téli gyermekszigete, a Bachledka Gyermekvilág, síiskolát, sítábort és különféle látnivalókat - mint például snowtubing (hócső), mini körhinta vagy fedett gyermek sarok - kínál. Nyáron a terület egy nyári gyermekszigetté változik, ahol pónik és juhok lakta mini állatkert, valamint trambulin és egyéb látnivalók találhatók. Ez a terület a Hegygerinc (Hrebeň) sípályán található.

A hegygerincen lévő síiskola mellett egy új edzőterület is található, közvetlenül a Bachleda-völgyben, a 10 személyes Gondola Bachledka felvonó beszállóállomása felett.
Sí- és snowboard oktatás - online foglalás az otthon kényelméből.
A lombkorona tanösvény és a kilátó télen is látogatható.
A lombkorona tanösvény és a kilátó télen is látogatható.
Nyitvatartási idők (Felvonók, Információs központ, Üzletek, Kölcsönzők és szerviz)
Utolsó belépés a Tanösvényre mindig 1 órával a zárás előtt.
május - június: 9:00 - 17:00
július - augusztus: 9:00 - 18:00
szeptember: 9:00 - 17:00
október - április: 9:00 - 16:00

Az esti síelés 16:00 és 20:00 óra között elérhető.
Téli árjegyzék: https://bachledka.sk/zima/informacie/cennik
Nyári árjegyzék: https://bachledka.sk/leto/informacie/cennik


Bachledka
Bachledka SKI&SUN (Bachledova Dolina)
Családi síterep a Magas-Tátrában
E-mail: info@bachledka.sk | Tel: +421 911 977 455
Web: http://bachledka.sk/hu/ (magyar nyelvű honlap!)
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.