Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Családi szórakozás és ízélmények Kelet-Stájerországban

2015.11.16.

Családi szórakozás és ízélmények Kelet-Stájerországban Kiváló színvonalú sífutópályák, családi sípályák, kulturális- és ínyenc programok, a legízletesebb konyhával! 14 éves korig pedig hétköznaponként ingyenes síelés várja a hazánkhoz közeli Kelet-Stájerország a családokat!
Szeretne profi módon sífutni? Vagy szeretné, hogy gyermekeit profik tanítsák síelni? A Joglland-Waldheimat sírégió valódi családi élményeket nyújt a hóbiztos lesikló- és sífutópályáin, mindemellett még sokoldalú programajánlatot is kínál.
Fotó: (c) Oststeiermark Tourismus, Bernhard Bergmann
Fotó: (c) Oststeiermark Tourismus, Bernhard Bergmann
A hüttékben ízletes uzsonnát, fatüzelésű kemencében készült sültet, és házi fánkot kóstolhatnak, a vendéglők pedig a régió legízletesebb ételeit vonultatják fel. A Teichalm-Sommeralm családi sívidék csodás környezetben, kiváló kilátással párosuló lesikló- és sífutó pályákat kínál. Sportolás és a havas élmények után jöhet a megérdemelt pihenés a wellness részlegen, vagy megismerkedhetnek a gyógynövények világával, a pálinkakészítés művészetével, a helyi konyha kreatív oldalaival.
Fotó: (c) Oststeiermark Tourismus, Harry Schiffer
Fotó: (c) Oststeiermark Tourismus, Harry Schiffer
A varázslatos fényfüzérekkel díszített óvárosok romantikája, téli kirándulások, lovasszánozás, élménydús kirándulási célpontok (a kancatej-ménestől a herbersteini vadasparkig), a kulisszák mögé is betekintést engedő kulináris programok, sütő- és főzőműhelyek, valamint illatozó sültalmák vagy mézeskalácsok tarkítják a valódi téli élmények listáját.
Ennyi élmény után minden bizonnyal szívesen pihenne Ön is két termálfürdőnk egyikében.
Fotó: (c) Oststeiermark Tourismus, Bernhard Bergmann
Fotó: (c) Oststeiermark Tourismus, Bernhard Bergmann

** INGYENES SÍÉLMÉNYEK **

Gyermekeknek 14 éves korig ingyenes síelési lehetőség Miesenbach településen Amennyiben 1 éjszakát eltöltenek a miesenbachi Paunger Hotelben vagy üdülőházakban, úgy a 14 év alatti gyermekek díjmentesen használhatják a miesenbachi Wiesenhofer gyermekfelvonót.

Ingyenes síelés és sífutás a Teichalm pályáin
Az ajánlat a szezon kezdetétől a szezon végéig tart, hétfőtől péntekig, a következő időszakok kivételével: 2015.12.08.; 2015.12.25. - 2016.01.06.; 2016.02.01-20., Fladnitz/Teichalm községekben a 3 Teichalm felvonóra, és az egész sífutó hálózatra.
Rauris Oststeiermark Tourismus - kapcsolat:
Radersdorf 75 8263 Großwilfersdorf
E-mail: info@oststeiermark.com
Web: www.oststeiermark.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.