Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dinamikusan fejlődő központ - Bachledka Ski & Sun

2020.01.20.

Az egész évben nyitvatartó hegyi központ, a BACHLEDKA Ski & Sun csak 30 km-re helyezkedik el Poprád városától, a gorál régió szívében, amely egyedi népi építészetet, hagyományokat, mesés hegyeket és a természetre nyíló gyönyörű kilátást kínál, valamint síelést három, egymással összekapcsolt völgyben.
A Bachledka Ski & Sun egy dinamikusan fejlődő központ számos újdonsággal.

A teljes akadálymentesség az, amiben Bachledka az egyéb síközpontoktól eltér. Minden látogatónak lehetősége van a Tátra és a Pieninek szépségeinek felfedezésére. A Bachledka PANORÁMA étterem megnyitásával befejeződött a központ teljes akadálymentesítési terve. A babakocsival, ill. kerekesszékkel érkező vendégek számára így bárhová egyszerű és megfelelő mozgástér biztosított.

A hegygerincre látogatóink a kényelmes 10 férőhelyes felvonóval juthatnak, ahonnan eljuthatnak a teljes hosszában akadálymentesített Lombkorona tanösvényre, meglátogathatják a különböző szolgáltatásokkal rendelkező PANORÁMA éttermet, majd a felvonó segítségével újra visszatérhetnek az kiindulási helyre. Hogy a séta valóban kényelmes legyen, a központban lehetősége van kerekesszék, babakocsi vagy gyermekhordozó kölcsönzésére is.
A Bachledka az első központok között van, amely zöldre váltott. A Szepesi-Magura állandó fenntarthatóságának a biztosítására és a környező környezet további generációk számára történő megőrzésére, különböző ökológiai projektek kerülnek megvalósításra. Az egyik pozitív újdonság épp az, hogy a központban minden éttermi berendezésből eltávolították az egyhasználatú és eldobható csomagolásokat, evőeszközöket és szívószálakat. Természetességet képez a szeparált hulladékgyűjtő. Az étterem új objektuma a lehető legkisebb ökológiai terheléssel lett megtervezve, valamint úgy, hogy az építmény energiaigénye a lehető legalacsonyabb legyen.

A környező erdőkkel való együttműködés szintén nagyon fontos, ezért a központban több tucat szúcsapda található, emellett évente több ezer új fa kerül elültetésre. A központban ökológiai oktatás folyik, ill. megrendezésre kerül a Föld napja rendezvény, amely során a központ tagjai a nyilvánossággal együtt tisztítják az erdőket és ültetnek fákat. Ráadásul a Panoráma épületében egy környezetvédelmi helyiség is megtalálható, amelyben a látogatók, beszállítók és munkavállalók képzése folyik.
Egész éves paradicsom a családok számára. Így is hívhatnánk a Bachledka Ski & Sun központot. A családi kirándulás itt mindenkinek öröm, a legkisebbektől kezdve a szülőkön keresztül, teljesen a nagyszülőkig. A központ kielégíti a kirándulók minden elvárását, egyik alappillére a gyerek-és családbarát hozzáállás. Az egész éves családi programokon kívül, a családok számára a központban bababarát étterem működik, szoptatóhelyiséggel, a természet által inspirált nagy gyermeksarokkal és további szolgáltatásokkal.

A téli szezonban nyitva áll a Bachledka Gyermekvilág, amely a gyermekeknek rengeteg szórakozást a szülőknek pedig kitűnő síelést biztosít. A Gyermekvilág területén rendelkezésre áll egy nagy síiskola, snowcamp gyermekmegőrzéssel és számos további programmal, mint a snowtubing, minikörhinta, miniszánkózás és beltéri gyermeksarok.
A Bachledka és környezete számos különböző kirándulási lehetőséget és érdekes turisztikai programot kínál. Ráadásul a központ környezete akár 5000 férőhely elszállásolási kapacitással is rendelkezik, különböző típusú szálláshelyeken, a családi hangulatú hétvégi házaktól, a luxusszállodákig.

Bachledka
Bachledka SKI&SUN (Bachledova Dolina)
Családi síterep a Magas-Tátrában
E-mail: info@bachledka.sk
Web: http://bachledka.sk/hu/ (magyar nyelvű honlap!)
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.