Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Utazz olcsóbban az EURO<26 ifjúsági kártyával!

2011.03.28.

Utazz olcsóbban az EURO<26 ifjúsági kártyával! Fiataloknak ajánljuk az EURO<26 kártyát, amely tele van kulturális, utazási, szálláshely, és egyéb kedvezményekkel. Így még olcsóbban lehet hozzájutni a számtalan kedvezményhez Európa síterepein, Ausztriában, Szlovákiában, Svájcban, Olaszországban és még sok más országban!
Akár 20-30% kedvezményt is kaphatsz a síbérleted, vagy a kölcsönzés árából a kártya felmutatásával a legnépszerűbb pályákon!
Semmering, Donovaly, Mönichkirchen, Lackenhof, Annaberg, Schladming és még több mint 100 elfogadóhely a téli helyszíneken: síbérlet, kölcsönzés, éttermek, szállás! Azt, hogy pontosan hol mennyi kedvezményre számíthatsz a külföldi országokban, az alábbi oldalon tudod megnézni: http://www.eyca.org/discounts/search

A síelős kedvezmények mellett még több mint 50 000 elfogadóhely vár Európa országaiban, 5-30%-os kedvezménnyel egész évben!

A kártyát a kiállítástól számított egy éven keresztül használhatod itthon és Európában. Magyarországon több mint 2600 elfogadóhelyen, 5-25% kedvezménnyel: éttermek, bárok, mozik, taxi, nyelviskolák, múzeumok, és még sok minden más!

Mi az Euro<26 kártya és kiknek szól?

Az Euro<26 kártyát a European Youth Card Association (EYCA) nevű non-profit szervezet működteti 38 országban. Az EYCA célja, hogy egy olyan, országokon átívelő kedvezményrendszert biztosítson, ami támogatja a fiatalok utazását, kulturális életét és olcsóbbá teszi a szórakozási lehetőségeket.
Ugyan Euro<26 a kártya neve, de 2011-től már bárki kiválthatja, aki még nem töltötte be a 31. életévét.

Mennyibe kerül?

A kártya ára 2011 Ft. Ez annyi, mint 1 sült kolbász Bécsben, 1 adag knédli sörrel Szlovákiában vagy 1 tapas Barcelonában.
Cserébe pedig számtalan kedvezmény Európa több mint 50 000 elfogadóhelyén! Mi magunk is kipróbáltuk és már egyetlen vásárlással visszajöhet a kártya ára. Magyarországon eddig több tízezer fiatal élt ezzel a lehetőséggel. Ennyi ember nem tévedhet!

Hogyan tudod megrendelni?

A kártyát jelenleg az alábbi e-mail címen lehet megrendelni: euro26@euro26.hu.

Tipp:
  • Ha meg tudod oldani, akkor azt javasoljuk, hogy banki átutalással rendeld meg a kártyát, mert ebben az esetben egyszerű levélként, egy borítékban küldjük el Neked és ezt bármikor kiveheted a postaládádból. Utánvét esetén a postás csak akkor adja át a kártyát tartalmazó borítékot, ha otthon talál. Ha épp máshol vagy, akkor el kell menned érte a postára.
  • Ha nemsokára utazol, akkor inkább vedd meg a kártyát valamelyik értékesítési partnerünknél személyesen. Itt rögtön kiállítják Neked a kártyát és már mehetsz is síelni vagy snowboardozni! Az árusító helyek listáját itt találod: www.euro26.hu
KOMMENTEK
minerel | 2011.03.28. 20:37
Ez a kártya már tizensok éve a piacon van.
Nyuli | 2011.03.31. 23:32
A kártya jó lenne, csak egy gond van vele, az hogy elérhetetlen! Mi februárban akartuk kiváltani, mielőtt Jasnára indultunk volna, de sehol sem hallottak még a kártyáról. Az utazási irodák vagy hülyének néztek, vagy kinevettek, vagy csodálkoztak. Az értékesítési partnerekre jó lenne odafigyelni, mivel az állítólagos EURO26 forgalmazó IBUSZ sem hallott még a kártyáról. Szomorú történet, vehettük a síbérletet teljes áron.
Nyuli | 2011.03.31. 23:45
Konkrétan a Savoya Park Ibusz Irodában szerettem volna kiváltani. Az egyébként sem túl kedves hölgy nem értette, mit beszélek. Feldühített, hogy hülyének néz, ezért felküldtem az EURO26 weboldalára, mutattam neki, hogy rajta vannak a árusító helyek listáján, mire ő közölte, hogy akkor sem tud segíteni. Kértem, hogy hívja fel a központjukat, de ott sem tudták, hogy árusítaniuk kéne ilyen kártyát. Felhívattam vele még további két IBUSZ irodát, egyiknél sem volt a kártyából. Mivel hétvége volt és másnap indultunk, kénytelen voltam feladni a küzdelmet, és inkább váltani még egy kis EURO-t.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.