Menü ≡

Fehér hetek a Zirbitzkogel-Grebenzen Természeti Parkban

2017.01.30.
Murau régió gyöngyszeme 2 családi síterepével, hóbiztos pályáival elsősorban a családosok és fiatalok kedvence: 28 éves korig kedvező árú síbérletekkel, tanulópályákkal és persze sípályákon túli kalandokkal várja a tél szerelmeseit. Használjuk ki a Murtal Vendégkártya előnyeit is!
h i r d e t é s

A síelés többé nem luxus sport - megfizethetővé tesszük a síelést a gyermekeknek és fiataloknak

A Zirbitzkogel – Grebenzen Természeti Park 2 családi síterepével Murau régió gyöngyszeme. Grebenzen gyermekbarát síközpont 25 pályakilométernyi lesiklópályát és túraútvonalat kínál 1.900 m-es tengerszint feletti magasságig. Itt a fiatalokat helyezik előtérbe, akik 28 éves korig különösen kedvező árakon síelhetnek, ráadásul kitűnő pályákon, hiszen Grebenzen csapata gondoskodik a legjobb pályaminőségről. A gyermekek részére a völgyállomásnál egy külön gyakorlópálya áll rendelkezésre babylifttel, varázsszőnyeggel és síkörhintával.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Tonnerhütte szintén egy családbarát síterep, a hóágyúk az egész szezonban gondoskodnak a hóbiztos pályákról. A kezdők és gyerekek a Kasimir lejtőn és babyliften gyakorolhatnak. Ha szenvedélyes szánkózók vagyunk, próbáljuk ki Tonnerhüttén a szenzációs „BERGaufRODELN” szánkópályát, ahol kényelmesen feljuthatunk a hegyre a húzólift segítségével, sőt éjszaka is szánkózhatunk a kivilágított pályán.

Téli kalandok a sípályákon túl

A minősítőpecséttel rendelkező sífutópálya 100 %-osan hóbiztos hóágyújának köszönhetően. Sportimádók változatos úticéljai lehetnek a zirbitzkogeli vagy grebenzeni sítúrák. Síbérlet nélkül is bőven találunk kikapcsolódási lehetőséget: téli túrák sítalpon vagy anélkül, korcsolyázás, jégkuglizás, jéghorgászat vagy téli lovaglás.

Murtal Vendégkártya

A szálláspartnereinknél ingyenesen kapható Murtal Vendégkártya számos attraktív szolgáltatást és kedvezményt kínál vendégeinek, például 10 % kedvezményt a többnapos síbérletekre.
Rauris TVB Naturpark Zirbitzkogel-Grebenzen
E-mail: info@natura.at
Web: www.natura.at
Grebenzen síterep infó
Tonnerhütte síterep infó
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »