Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Full Metal Mountain Fesztivállal zárja a szezont Nassfeld

2018.03.27. sielok.hu

Kicsit másképp búcsúztatnád az idei síszezont? Eleged van ugyanazokból az agyonjátszott party slágerekből, ami minden osztrák síhüttéből szól? Akkor jó helyen jársz: Nassfeld bekeményít! 2018. április 2-8. között rock and roll életérzéssel, neves rock bandákkal és fehér pályákkal vár Nassfeld egy különleges szezonzáró síelésre.
Nassfeld bekeményít
A nagy kiterjedésű síterep idén télen 3. alkalommal rengeti meg a hegyet a Full Metal Mountain Fesztivállal. 30 rock banda nyomja élőben 3 főszínpadon, köztük a Nazareth - a német Thrash-Metal titánjai -, a Kreator, a Rage vagy a Walking Dead On Broadway és a Tuxedoo.
A „Full Metal sátortól” a kis pubokon keresztül a panoráma teraszig 2.000 méteren - röviden Apres Ski másképp, avagy minden egy helyen, ami egy őrületes napos kisízéshez kell! Nassfeld Karintia legnagyobb síterepe közvetlenül Ausztria olasz határánál 110 km-nyi pályával és 30 korszerű felvonóval.
A Full Metal Mountain Fesztivál honlapja: www.full-metal-mountain.com

Nassfeldi szállások: https://sielok.hu/szallasok/siterep/nassfeld/
KOMMENTEK

Szállástippek
Falkensteiner Sonnenalpe csillagcsillagcsillagcsillag
A modern 4 csillagos szálloda közvetlenül Nassfeld síterepe mellett található, gyönyörű hegyvidéki környezetben, 1.500 m-es magasságban. Kényelmes szobákat, teljes ellátást, változatos wellness és gyermek szolgáltatásokat kínál vendégeinek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Falkensteiner Hotel Carinzia csillagcsillagcsillagcsillag
Az exkluzív pályaszállás Nassfelden, a Millennium Express felvonó mellett fekszik. 2.400 m2-es Acquapura SPA wellness részlege, kulináris finomságai kiemelkedően komfortossá teszik pihenésünket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almresort Sonnenalpe
2023/24-es síszezonra elkészülő prémium, saját szaunás apartmanok 105 és 145 m²-es nagyság között, Nassfeld - Sonnenalpe részén, 1500 méteres magasságban, közvetlenül a sípályák mellett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.