Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Grebenzen - síélmények távol a tömegtől

2021.02.24. sielok.hu

Síélményeket keresel távol a tömegtől? Itt egy tuti tipp a 2021/22-es síszezonra! A nyugalom és családi kikapcsolódás itt igazán "nagybetűs szavak". A Zirbitzkogel-Grebenzen Természeti Parkban található síterep mesés panorámával és a legjobb hó-és pályaminőséggel kecsegtet. Vezetett hótalpas túrák, 2 szánkópálya, éjszakai sítúrák garantálják a változatos téli programokat a sípályákon kívül is.
Grebenzen
Grebenzen

Milyen lenne a tél síelés nélkül?

Grebenzen 25 km-nyi (lesikló és túrasí útvonalak együttvéve) tökéletesen kezelt hó-és pályaminőségével a családok kedvence. A síterep nemcsak a sportág ászait csábítja rendszeres edzéseikre, mint például Ramona Siebenhofer, Hannes Reichelt vagy Nicole Schmidhofer, de a jövő nemzedékének tehetségeit is támogatja, akiknek 28 éves korig különösen kedvező síbérlet árakat kínál. Emellett a gyerekek babyliften, varázsszőnyegen és síkörhintán gyakorolhatnak a völgyállomásnál.
Grebenzen síterület - © Skigebiet Grebenzen, ikarus.cc
Grebenzen síterület - © Skigebiet Grebenzen, ikarus.cc

Fel a szánkóra, vigyázz, kész, rajt!

A szánkórajongók is kiélhetik vágyaikat Grebenzen síterepén: 2 szánkópálya garantálja a mókát és izgalmakat a lejtőkön való száguldás közben. A fárasztó hegymenet mindkét szánkópályán megspórolható: az ülős felvonó vagy a "Shuttle" szerviz (kisbusz) kényelmesen szállítja utasait a starthelyszínre.

Túrasível vagy hótalpakkal a csúcsig

Sportos kihívások, nyugalom és a természet közelsége - ezeknek az érzéseknek a kombinációját fedezhetjük fel egy sítúrán vagy hótalpas túrán Grebenzenen. Akár önállóan, akár vezetett túrán is hódolhatunk a fenti sportoknak, a hegyre vezető jól kitáblázott útvonalaknak köszönhetően. Az éjjeli baglyoknak külön élmény az éjszakai sítúra, amit minden pénteken és teliholdkor rendeznek meg.
Túrasízés Grebenzenen - © Skigebiet Grebenzen - Tom Lamm
Túrasízés Grebenzenen - © Skigebiet Grebenzen - Tom Lamm

Először vágsz neki léccel vagy board-dal?

Semmi gond. A sí- és sportiskola közvetlenül a síterepnél sí-és snowboard oktatást, sítúra és sífutás oktatást is kínál az érdeklődőknek. Ha nincs megfelelő felszerelésed, egyszerűen kölcsönözhetsz a sportboltban a völgyállomásnál - itt minden megtalálható, ami a téli sportokhoz nélkülözhetetlen.

Egy vidám, sportos téli nap után lazítsunk egyet a megérdemelt síhütték vagy éttermek valamelyikében, ahol kulináris finomságok kényeztetnek.
Rauris Grebenzen - St. Lambrecht - kapcsolat:
Web: www.grebenzen.at
+43 3585/2455 | info@grebenzen.at
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástipp
Naturpark Chalets St. Lambrecht
Új luxus üdülőházak saját szaunával Grebenzen/St. Lambrecht sípályáinál (50-200 m)! Minden épület 2 szintes, 130 m2 nagyságú, max. 11 felnőtt részére biztosít kényelmes szállást!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.