Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hochficht síterep - síelés könnyedén

2013.12.29. (x) szponzorált cikk

Hochficht síterep - síelés könnyedén A Hochficht/Böhmerwald síterep gyönyörű környezetben, 3 ország (Ausztria, Németország és Csehország) találkozásánál fekszik. A kiváló infrastruktúrának köszönhetően bármilyen sítudással is rendelkezik valaki, az élmény garantált.
Már a megérkezésnél érezhetjük, hogy egy különleges helyre érkeztünk. Egyedi fekvésének köszönhetően a síterep igen hóbiztosnak mondható; ha Holle anyó úgy döntene, hogy nem rázza tovább a dunnákat, aminek következtében nem esne hó, a modern technológia ennek pótlásáról is gondoskodik.
A parkoló közvetlenül a pályák és felvonók mellett található, ezzel is megkönnyítve az ide látogatók dolgát. A hochfichti új síaréna infrastruktúrája igazán családbarátnak mondható, hiszen a gyerekpark közvetlenül az étterem, kávézó, játszósarok és síiskola szomszédságában épült! Felső-Ausztria leghosszabb varázsszőnyege pedig egyszerűvé teszik a feljutást a kezdőknek és gyermekeknek egyaránt!

Kb. 20 km-nyi könnyebb pályát (piros és kék pályák) vehetnek igénybe a vendégek, míg a haladóknak egy rövidebb fekete pálya is a rendelkezésre áll.
A hochfichti síterep a síbérletárak terén is több előnnyel szolgál: 10 éves korig a gyermekek egy fizető felnőtt kíséretében csupán 2 € /nap áron síelhetnek. Sőt, egészen 19 éves korig a fiatalok még a kedvezményes, gyermektarifáért válthatnak síbérletet.
A kalandokra vágyó sportolók számára a lesiklópályák mellett kipróbálhatjuk még például a FIS minősítésű futópályákat, carving- és síkrossz-szakaszokat, valamint a funparkot.

Hochfichten szerdánként és péntekenként esti sízésre is van lehetőség (17.00 és 20.30 között).
Rauris Különlegesen kedvezményes családi szállásajánlatokról a www.skisport.com oldalon tájékozódhat!
KOMMENTEK
Robin | 2013.12.31. 08:37
Tavaly decemberben voltam itt . Tetszik, szép hely!

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.