Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Japán, az egyik legnagyobb sínagyhatalom

2023.04.04. (x) szponzorált cikk

A síelés a legjobb apropó a téli utazáshoz. A havas hegyeket sítalpon vagy lehet igazán felfedezni. Hazánkban korlátozottak a lehetőségek, de a környező országokban, legfőképp az Alpokban rengeteg síterep csábítja a téli sportok szerelmeseit.
Ha viszont Európán kívül is kipróbálnád a síelést, akkor a Japán utazás az egyik legjobb választás. Kíváncsi vagy, hogy miért? Akkor tarts velünk, ugyanis most eláruljuk az okát, és ajánlunk rögtön két síterületet is, amiket érdemes kipróbálni.

A Japán Alpokban számos síterület vár

Japánban is van egy Alpoknak nevezett hegylánc, és itt vannak a legnépszerűbb síparadicsomok, ami annak köszönhető, hogy a hegységet a világ egyik legjobb minőségű porhava fedi be. Ennek tudatában nem is meglepő, hogy nagyjából 10 különböző síterület található itt, és több mint 200 sípálya.

Happo-One

A Happo One az egyik legnagyobb síterület a környéken, amit semmiképp sem szabad kihagynod a Japán utazásod alatt. Kifejezetten előnyös választás, ha még nem vagy annyira tapasztalt ebben a nagyszerű sportágban vagy ha gyerekekkel érkezel. Itt ugyanis családbarát sípályák állnak rendelkezésetekre, ahol csoportos síoktatásban is részesülhettek. Arról nem is beszélve, hogy csodálatos panorámában gyönyörködhettek, ha pedig szórakozni szeretnétek, akkor arra is garantáltan lesz lehetőségetek itt.

Hakuba 47

A Hakuba 47 síterület már sokkal inkább a haladó és profi síelőknek ajánlott, errefelé ugyanis sokkal meredekebbek a hegyoldalak. Az itt található snowpark nagy népszerűségnek örvend, részben a hatalmas félcső miatt, ami egyedi még Japánon belül is. Az előzőhöz hasonlóan, itt is csodálatos kilátásban lesz részed csúszás közben. Amennyiben már gyakorlottabb vagy a síelésben, akkor ezt a síterepet érdemes választanod.

Ha tehát a Japán utazás mellett döntesz télen, akkor nagyszerű sípályákat próbálhatsz ki fantasztikus porhóban. Csak arra figyelj, hogy a sítudásodnak leginkább megfelelő területet válaszd!

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.