Menü ≡

Játékosan sportos - az ezerarcú Präbichl

2017.12.19.
A Präbichl síarénában a carving és a mélyhó szerelmesei, freerider-ek, profik, kezdők, mini sízők - a kicsiktől a szeniorokig minden korosztály megtalálja a számára ideális pályákat, így az egész család együtt élvezheti a síelés felszabadító élményét.
h i r d e t é s
Barátságos családi lejtők, kitűnően kezelt top pályák, a "Polster" és "Die Wilde" vadabb lejtői - Präbichl síterepén minden téli sportoló megtalálja a maga "játszóterét" a síaréna változatos terepviszonyainak köszönhetően.

Az extrémebb sportolóknak szinte kötelező program a "Funslope" rengeteg hullámának, meredek lejtőjének, és persze az óriás csiga kipróbálása, sőt a bátrabb gyerekeket Kids Up&Down-Box is várja!

A lelkes kis síelők első csúszásait a Foxiland gyermekbirodalom garantálja. A "szörnyerdő" rejtélyei és szeszélyes lakói a gyerekeket és szüleiket egyaránt elvarázsolják.

Az Alpfox síiskola hamar pályaördögöket farag gyermekeinkből. Modern és egyben játékos tanítási módszereikkel a kicsik is nagy örömmel és izgalommal, könnyedén tanulhatnak meg síelni.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A Wadl'n hütte csapata jól megszokott friss és házias ételeivel, így kellő energiával látja el egész nap a pálya szerelmeseit.
Präbichl Bergbahnen GmbH
Web: www.praebichl.at | E-mail: office@praebichl.at
Berg & Skischule Präbichl
E-mail: skischule@alpfox.com
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »