Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kasberg-Grünau síterep-bemutató

"Kasberg - szebb nem is létezik"

2013.12.23. (x) szponzorált cikk

Kasberg-Grünau síterep-bemutató Az almtali Kasberg (Grünau) síterep Salzkammergut szívében, a Totes Gebirge lábánál található. 21 kilométer hosszú, kezelt pályák, Felső-Ausztria legnagyobb snowboardparkja, hangulatos hütték és ízletes fogások jellemzik ezt a sícentrumot.
Kezdve a síbusztól, az ALL IN ONE-állomáson át, ahol síiskolák, síkölcsönző és üzletek találhatóak, az egészségügyi ellátásig minden a vendégek pihenését szolgálja.
A Grünau síiskola - egyes tanulmányok szerint - Ausztria egyik legkedveltebb síiskolái közé tartozik! A kényelmes kabinos felvonó első állomása 1270 m magasra viszi fel a síelni vágyókat, ahonnan az egész síterep 7 húzó és 1 ülős felvonója belátható, illetve tovább lehet utazni a következő állomásig (1600 m tengerszint feletti magasságig), ahol a gyönyörű kilátást élvezhetjük. A Kasberg nemcsak a gyors megközelíthetősége, hanem a mindenki által élvezhető, változatos pályák miatt is ideális választás: 11 km kék, 9 km piros és 1 km hosszú fekete pálya áll rendelkezésre.

A gyerek síaréna 2 varázsszőnyeg felvonóval, 1 körhintával és csodaerdővel rendelkezik, ezzel megkönnyítve a gyermekek tanulását. Ezenkívül egy gyerek versenypálya is megtalálható a terepen, ami már a legkisebbekből is kihozza a versenyszellemet. A kalandvágyó fiatalok számára egy snowboard park nyújt élvezetet, ahol minden funpark elem megtalálható, amire egy boardosnak vagy freestlye-osnak szüksége van.

Azok számára, akik kikapcsolódásra, pihenésre, de mégis a téli táj szépségére vágynak, elérhető egy kellemes téli túraútvonal Sonnalmtól Hochberghausig (kb. 45 perc séta).

A Kasbergen található számos hütte gondoskodik a megpihenő betérők kiszolgálásáról, melyek gyerekbarát elemekkel is felszereltek. Idén 2013.12.07-én nyitott ki a síterep élő rádióközvetítéssel, tradicionális csemegékkel és tűzijátékkal.
Ezen kívül rengeteg eseménnyel várják egész évben az ide utazókat. Például minden kedden "ladies-day" van, tehát a nők kedvezményes jeggyel síelhetnek, és 1 kávét kapnak ajándékba; szerdánként pedig a "senior-day" keretein belül a 64 év felettieknek jár ugyancsak kedvezményes síjegy, és ingyen kávé az ajándék.
Rauris Különlegesen kedvezményes családi szállásajánlatokról a www.skisport.com oldalon tájékozódhat!
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.