Menü ≡

Kreischberg rendezi a freestyle és snowboard VB-t

2014.11.14. | Szerző: (x)
A 2014/15-ös síszezonban a murau-kreischbergi régió VB lázban ég! 2015. január 15. és 25. között itt rendezik meg egyszerre két sportág számára is a világbajnokságot: a freestyle sí és snowboard versenyzők legjobbjai itt mérettetik meg magukat!
h i r d e t é s
11 nap alatt 23 versenyen 50 nemzet mintegy 1000 sportolója képviselteti majd magát és küzd meg az érmekért! A nézőközönség igen látványos sportágakat követhet, legyen az éppen a sí- és snowboard cross pályán, a félcsövön (Halfpipe), vagy éppen az óriáskidobón (Big Air)! További információk a VB-ről: www.kreischberg2015.at

Pihentető síelés a VB alatt

A kreischbergi dupla VB versenyének mindegyike a VB-Arénában, a völgyállomásnál kerül megrendezésre, így az egész fennmaradó síterepet kihasználhatják a síelni és boardozni kívánok.

A síterepünk
Kreischberg: trendi és hóbiztos!

Kreischberg igen széles, tökéletesen karban tartott pályákkal rendelkezik mintegy 40 km-es összhosszúságban, melyeken garantáltan álom lesz a carvingozás és a boradozás!
Az új sláger a 10 személyes felvonó: az ide látogatókat kényelmesen és gyorsan szállítja 1600 m tengerszint feletti magasságból 2050 m-re. A hegyállomásról közvetlenül elérhetők a Rozenkranz pályái a különböző felvonókkal.

Ehhez társulnak még a kreischbergi "extrák": sebességmérő pálya, sífutó pálya, hófánk csúszda, trambulin, dinóvilág és "Yabaa Dabba Doo-világ". A gyermekekre is gondolva: egyes családi lesiklópályák mellett a kisebbek a kreischbergi trambulinon is kitombolhatják magukat.
Annak érdekében, hogy az első csúszások könnyebben menjenek, a kezdők próbálkozhatnak a varázsszőnyeggel ellátott gyerekvilágban, mielőtt a "Kreischi" gyakorlóliftet használnák.

Családi napok
A Murau-Kreischberg régió minden családnak különleges ajánlatot kínál - az úgynevezett "Családi Napok" keretében, amely 2014.dec.5-19. és 2015.márc.16-ápr.6. között hatalmas árcsökkenéssel várja az ide látogató családokat: legalább az egyik szülőnek fizetnie kell a síbérletet, így a gyermekeik (15 éves korig) ingyen síelhetnek. Az ár min. 2 napos, Murtal vendégkártyás síbérlet vásárlása esetén érvényes!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Kreischbergi üdvözlő rendezvények
A legtöbb esemény a karácsonyi és szezonális ünnepekhez kötődik. A vendégek láthatják például a kreischbergi sportegyesület új tehetségeinek zászlóparádéját is. Ezután a sí- és snowboardoktatók nemcsak a profi tudásukat, hanem látványos elemeket is bemutatnak. További fénypontok a Kreisch Indios ugrások - freestyle az óriáskidobón, a nagy tűzijáték és a különböző pályaeszközök parádéja.
Időpont: dec.27., jan.2., febr.1., febr.8., febr.15. általában 17 órától a kreischbergi völgyállomásnál. www.murau-kreischberg.at

Frauenalpe
A családi eldorádó 100 % hóval! A Frauenalpe a Murau-hegyekben, közvetlenül a történelmi Murau város felett található, titkos utazási tipp az ott lakók szerint. A síterep 1500 - 2000 m magasságban helyezkedik el; 5 húzós felvonó, 36 hektárnyi pályaterület áll rendelkezésre a tökéletes síélményhez. A pályákon minden nehézségi pálya megtalálható, így ideális mind a családoknak, mind carvingolóknak és snowboardosoknak.
A Frauenalpe síterepének különlegessége a 100 % -ban természetes hó élvezete az összes lesiklópályán. Mindenekelőtt a családok preferálják ezt a síterepet.

Téli élmények a sípályákon kívül
Murau-Kreischberg régió csodás környezetbe invitálja a sífutókat a maga pályáikkal. Vezetett hóbakancsos túrák, jégkorcsolya és szánkópálya teszi még kalandosabbá a téli időtöltést. Az ottani turistaegyesület az éjszakai síelőknek egy saját heti programot állított össze, amiből következik, hogy minden nap valami új élményben lehet része az embernek. Élje át a szabadság érzését! Esténként kulináris élvezetekkel gazdagodhat, majd kipihenheti az élménydús, aktív napokat.
A kitüntetett Murau-Kreischberg régió
Decemberben a Murau-Kreischberg régió 17 kilométernyi, idilli környezetben elhelyezkedő sífutópályája megkapta a hivatalos elismerést. Természetesen a kitüntetett pályák ingyen állnak a vendégek rendelkezésére.
További információ: www.murau-kreischberg.at

Murtal vendégkártya!
Minden egy kártyán, így lehet spórolni!

A Murtal vendégkártya vonzó szolgáltatásokat és számos kedvezményeket ajánl Önnek. A kártyával 10 %-ot spórolhat a síbérleten (legalább 1,5 napos bérlet vásárlása esetén). Váltsa ki az ingyenes Murtal vendégkártyát, és élje át az élménydús szabadnapokat Murai régióban!

Kapcsolat:
Tourismusverband Murau-Kreischberg
Liechtensteinstraße 3-5, 8850 Murau
www.murau-kreischberg.at
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »