Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Meglepetésekkel indul a szezon Nassfelden

2016.11.25.

2016. december 7-én indul és sok meglepetést ígér a síszezon Nassfelden, ahol 110 km teljességgel hóbiztos sípálya és csúcsminőségű liftrendszer várja a téli vendégeket. A kényelmi szolgáltatásait minden évben bővítő Nassfeldet nem véletlenül tartják számon Ausztria 10 legjobb síterülete között.

26 millió eurós befektetés

Az utóbbi két szezonban 26 millió eurót fordítottak az infrastruktúra kiépítésére. Az előző tél legnagyobb fejlesztése az új, csúcsmodern, védőburkolattal és ülésfűtéssel ellátott "Rudnigsattel" 6-üléses sífelvonó volt. A síelők kényelmét szolgálja közvetlenül a sípálya mellett található új, fűthető sítároló, valamint a síbusz-rendszer. Újdonság az idei évtől, hogy az e-autó tulajdonosok „megtankolhatják“ autójukat a Millennium-Express parkolójánál található új elektromos töltőállomásnál.
110 km hóbiztos sípálya vár Nassfelden
110 km hóbiztos sípálya vár Nassfelden

Szezonstart: foglaljon most és spóroljon 66 eurót!

Teljes gázzal haladunk a 2016. december 7-i hivatalos szezonnyitás felé, amikor is Nassfelden ismét minden a „hatos a pályán“ akció körül forog. Minden vendég, aki a 6aufderpiste.nassfeld.at honlapon keresztül regisztrál 66 Eurot kap ajándékba, ami egy 33 Euro értékű síbérlet-utalványból és egy 33 Euro értékű szállás-utalványból áll. Az akció december 24-ig érvényes két vagy több személy foglalása esetén.

Ám a 6-os szám más módon is szerencsét hoz 2016. december 16. és 18. között. A „hatos a pályán“ kockajátékban, ahol két óriási dobókocka szokatlan élményekről gondoskodik, a vendégek nagyszerű nyereményeket vihetnek haza. A 66-os úton található 6 partner hütte egyikében az étel-, illetve italfogyasztásuk értékét nyerhetik meg azok, akinek kedvez a kocka. Azok pedig, aki az egész 66-os utat végigjárva részt vesznek a nyereményjátékban, a következő 6 évre szóló 6 napos síbérletet nyerhetnek!
Route 66 - Nyereményjáték Nassfelden
Route 66 - Nyereményjáték Nassfelden

Szezonnyitó program 2016. december 9-én, pénteken

Azok számára, akik még nem döntötték el, milyen felszerelést használjanak az idei szezonban, a december 9-i Nassfeld szezonnyitó ideális lehetőséget kínál. Ezen a napon ugyanis a vezető sílécgyártók, mint Head, Elan, K2 és Völkl meghívják az érdeklődőket, hogy teszteljék az új verseny- és carving síket. A divatbemutatón pedig bemutatják a legújabb trendeket, melyekről ebben a szezonban senki sem maradhat le.

19 órától aztán szállodazónában, a „Wu”-ban, közvetlenül Nassfeld mellett parti veszi kezdetét. Egy látványos jégfaragó show után a jazz zenész és dalíró Charlie Armstrong, valamint a brit muzsikus, James Cottriall élőben adják elő legjobb slágereiket. Ezt követően mozgásra buzdítják a vendégeket, amikor is az Antenne Kärnten rádiócsatorna gondoskodik a tél legmenőbb táncpartijáról.

Nagyvonalú ajánlat: gyerekeknek ingyenes a téli üdülés

Nassfeld a családok számára is sok meglepetéssel szolgál. A „Nassfeld Ski Surprise“ mottó szerint a 10 évesnél fiatalabb gyermekek meghívott vendégként vesznek részt a sívakáción. 2016. december 7. és 24. között a 10 év alatti gyerekek ingyen kapnak síbérletet és ingyen szállhatnak meg a szülők, illetve nagyszülők szobájában, az ellátást is beleértve. A „Nassfeld Ski Surprise“ csomagot igénybe vevők számára ugyanebben az időszakban a gyermek csomag (sífelszerelés és sítanfolyam) napi 29 Euroért áll rendelkezésre. Emellett meghosszabbítjuk a „Kids Surprise“ akciót, melynek keretében a 10 évesnél fiatalabb gyermekek az egész szezonban minden szombaton a nagyon kedvező, 10 Euros áron kaphatnak napijegyet.

A pálya angyalai

Egy kis szerencsével idén Nassfelden találkozhat velük: a meglepetéseket hozó fiúk és lányok az egész szezonban apró kedvességekkel lepik meg a vendégeket. Egy pár falat, ingyen síszerviz, vagy kalauzolás az egész síterületen – fogadja szeretettel azokat kedveskedéseket, amelyek a pálya angyalainak eszébe jut.

Internet a sípályán

Több mint 20 wifi hotspot biztosítja egyetlen bejelentkezéssel a gyors és ingyenes internetelérést az egész síterületen. A helyalapú szolgáltatási rendszer révén az aktuális tartózkodási helyétől függően kapja meg a legfontosabb híreket, információkat: például tájékozódhat a vendéglátóhelyekről, eseményekről, vagy a különlegességeket keresők számára a környező találkozási pontokról. Hiszen éppen a fiatalok töltik leginkább az idejüket a lélegzetelállító freeride terepeken, tesztelik sebességi tehetségüket a Ski-Movie-pályákon vagy kérnek profi freestyle-tippeket a Shred-School-ban Friedl Kolartól, a Halfpipe országos bajnokától, az Európa Bajnokság második helyezettjétől.
KOMMENTEK

Szállástippek
Falkensteiner Hotel Carinzia csillagcsillagcsillagcsillag
Az exkluzív pályaszállás Nassfelden, a Millennium Express felvonó mellett fekszik. 2.400 m2-es Acquapura SPA wellness részlege, kulináris finomságai kiemelkedően komfortossá teszik pihenésünket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhotel Marcius csillagcsillagcsillag
Hagyományos alpesi stílusban épült hotel Nassfeld szívében, 1.300 méteren, csak 80 méterre a legközelebbi sífelvonótól! 2-5 ágyas szobák félpanziós ellátással, kis wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almresort Gartnerkofel
A modern Almresort Gartnerkofel egy abszolút pályaszállás a nassfeldi sírégió Gartnerkofel részén. A szállás 6 különböző apartman típussal rendelkezik 4 és 12 fő közötti kapacitással, némelyikük saját szaunával is felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.