Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Minden síelőt vár a MÝTO SKI & BIKE központ az Alacsony-Tátrában

2024.02.19. (x) szponzorált cikk

Miután 2018-ban MÝTO SKI & BIKE új tulajdonoshoz került, szinte törvényszerű, hogy folyamatosan érdekes hírek érkeznek a sí- és kerékpáros központból.
Mindenki szereti a széles pályákat
Mindenki szereti a széles pályákat
Az 2023/24-es szezon legnagyobb újdonsága, hogy az ’A’ jelzésű pályán immáron teljes hosszban, 1450 méteren várják a vendégeket esti síeléssel. A pályát a szintén kivilágított ülőlifttel lehet igénybe venni. Az esti síelést hetente háromszor, szerdán, pénteken és szombaton biztosítják. A nyitvatartási időről, az árakról további információ a magyar nyelven is tájékoztatást nyújtó honlapon található.
Esti síelés Myton
További változások, hogy néhány pályát kiszélesítettek, és mostantól az egész hegy hóágyúzható. Megkapták a Nemzetközi Sí Szövetség hitelesítését, most már a pálya hivatalosan is alkalmas nagyobb nemzetközi versenyek rendezésére. Természetesen az átalakított pálya előnyeit a hobbisíelők is élvezhetik.
Nemzetközi versenyek rendezésére is alkalmas a pálya
Nemzetközi versenyek rendezésére is alkalmas a pálya
Jelenleg az összes pályát, 4,5 kilométer hosszan ratrakolják. A kezdők és gyerekek részére külön területet jelöltek ki egy lankásabb pályán, ahol külön felvonók használata mellett a saját tempójukban gyakorolhatnak.

Ezen felül, továbbra is széleskörű szolgáltatásokkal várják vendégeket, mint például a pályák alatt található MÝTO SKI & BIKE vendéglő, az Aprés ski bar, a síiskola és a síkölcsönző.
Új hóágyúkat telepítettek
Új hóágyúkat telepítettek
MÝTO Ski & Bike központ fontos része a már ismert Partizán Hotel****, amely nemcsak kedvezményes síbérletekkel várja a vendégeit, hanem kényelmes szobákkal, kitűnő ételekkel és egyedülálló wellness szolgáltatásokkal is. Egy síelős nap után könnyű feltöltődni egy frissítő masszázzsal, kipihenni magunkat a wellness részleg medencéjében vagy szaunáiban. Választékból nincs hiány.
Partizán Hotel****
Partizán Hotel****


KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.