Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sí vagy SPA? Mindkettő!

2019.12.01. Rogla | Unitur

Nagyon ritkán ajándékoz a természet ennyi mindent a világ egy apró darabján, mint Pohorje alatt, Szlovéniában, mindössze 4 órára Budapesttől. Terme Zreče és Rogla olyan turisztikai központok, melyek kéz a kézben kínálnak egyedi élményt látogatóiknak: egyrészt síelés, szánkózás, hótalpas túrázás és egyéb havas sportok, másrészt Terme Zreče, azaz 100 % kényeztetés: termál medencék, autentikus szauna világ, wellness idill pohorjei természetes környezetben.
Két pohorjei gyöngyszem, Rogla és Terme Zreče, együtt képezik az aktív síparadicsom és a lazító termál egyedi kombinációját Szlovéniában.

El tudod képzelni, hogy néz ki egy Sí & SPA nap?

Először is: síelés!

Szinte már mesébe illően indul a napod: egy meleg, kényelmes ágyban ébredsz Terme Zrečen, eközben már bőséges reggelid és zamatos kávéd az étteremben vár. A sífelszerelésed biztos helyen pihen a hotelben, már csak fel kell kapnod, és indulhatsz is a 20 perces autóútra, Roglara a frissen tisztított úton - ingyenes síbusszal is utazhatsz, ami közvetlenül a sípályáknál tesz le. És ezután? Friss hó, egy izgalmas sínap kezdete! Minden igazi síelő ismeri az érzést: a Pohorje frissen előkészített pályáira kilépve izgalommal tölt el a végeláthatatlan idilli havas táj magas fenyőkkel borítva. Rogla, a sí királynő, minden télen több, mint 200.000 síelőt meghódítva.
Frissen ratrakolt sípálya Roglán
Frissen ratrakolt sípálya Roglán

Jöhet a SPA!

Roglaról visszatérve Terme Zreče kényeztetése igazán jól fog jönni a megfáradt izmainknak! A termálvíz különösen jótékony hatással van a tejsav lebontásában és izmaink ellazításában, a mentális relaxációról nem is beszélve. A szauna világ, autentikus pohorjei hangulatot idézve, elűzi a stresszt és a méreganyagokat testünkből.Talpunk alatt pohorjei gránitkő, a szaunában pedig friss fa és természetes gyógynövényillat fogad. Élvezd ki a téli szauna programokat is, vacsorára pedig ki ne hagyd az Atrij a la carte éttermet! Hogy teljes legyen a nap: lefekvés előtt még egy pihentető masszázzsal is álomba ringathatod magad.
A Terme Zreče termálfürdő télen is nyitva tartó kinti medencéi
A Terme Zreče termálfürdő télen is nyitva tartó kinti medencéi

Roglan és Terme Zrečen a gyerekek sem unatkoznak

Jó hír, hogy gyerekeknek lehetetlen unatkozni Pohorjen. A medencékben úszkálás nagy favorit, de a SPA körüli mesés természet is számos kalandot rejt: egy séta a friss levegőn a tó körül vagy a Srčkova tanösvényen hamar elfárasztja a lurkókat. Na és ott van a síelés: gyermekpályák, szivárvány pálya, Children's Snow Park, pihenésül pedig felfedezhetik a hóval borított Pohorje falut oktató játékok és animátorok segítségével. Ha nem síelsz, irány szánkózni vagy hótalpazni a gyönyörű téli természetbe!
Szánkózó gyerekek Roglán
Szánkózó gyerekek Roglán

Tudtad?

  • Roglat a Szlovén Reader's Digest olvasói és a szlovén lakosság kétszer is a legmegbízhatóbb szlovén síterepnek választotta.
  • A Planja és Rogla hotelek összekapcsolódnak egymással, csakúgy mint az étteremmel, edzőteremmel, síszervizzel, mindössze 50 méterre találhatók a sípályától, így maximális kényelemben töltheted a síelésedet ezeken a szálláshelyeken. A Rogla Hotelt ráadásul nemrég teljesen felújították.

ÚJDONSÁG Roglan: Lombkorona tanösvény Pohorje

A Lombkorona Sétány  és a 37 méter magas torony
A Lombkorona Sétány és a 37 méter magas torony
A Lombkorona tanösvény a hatalmas erdőség szívében, Rogla tetején fekszik. Az 1.024 méter hosszú ösvény 24 méteres magasságig visz fel, változatos erdőkön át, ahol sok meglepetést és látnivalót fedezhetsz fel. A legmeghatározóbb élmény a 37 méter magas torony, aminek köszönhetően akár több száz eves varázslatos fákat csodálhatsz meg. A lenyűgöző panoráma mellett igazi vérpezsdítő adrenalin löket a virtuális szakadék és a kötélpálya kipróbálása.

További információkért látogasd meg a www.rogla.eu és www.terme-zrece.eu oldalakat!
Rauris Szállások Roglan
Kedvező téli csomagajánlatok
Bővebb információk a síterepről
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Reaktiv csillagcsillagcsillag
A hotel Zreče központjában található, Rogla síterepétől kb. 20 km-re. A vendégek reggelis vagy félpanziós ellátás közül választhatnak, egy kisebb wellness részleg is rendelkezésre áll finn és infraszaunával, pihenőágyakkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Planja Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
A Rogla Hotel*** a 10-es számű ülőfelvonó hegyállomásánál található. A hotelben egy-, két- és háromágyas, családi szobák, lakosztály és apartman közül választhatnak a vendégek. Étterem, wellness és sportcentrum is rendelkezésre áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Smogavc vendégház
Kétágyas szobák és egy családi szoba Rogla síterepétől 12 km-re, Zreče termálfürdőtől 6 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is igényelhető, az aktív sínap után kis szauna házikóban pihenhetünk meg gyönyörű panorámával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.