Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Télapóváró és családi sítábor

2018.11.14.
Télapóval a hegyen. Méghozzá nem is akárhol, hanem Ausztriában, az Alpokban. Ezt az élményt, valamint kedvezményes családi sítábort kínál vendégeinek december 6. és 10. között a SissiPark luxus apartmanszálló, az 1650 méter magasan fekvő, festői szépségű Lachtalban.
Ezt nem érdemes kihagyni: a 15 év alatti gyerekek egy szülő kíséretével ingyenes síbérletet kapnak, a család többi tagjának pedig óriási kedvezmény jár a síbérlet árából. Ráadásként a gyerekek koruknak és tudásszintjüknek megfelelő csoportos síoktatáson vehetnek részt!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A hófödte hegycsúcsoknál szebb ünnepi díszletet nehezen lehetne elképzelni, például télapóra. A havas festői kép fejezi ki leginkább a tél, a meghittség, a közelgő ünnep hangulatát. Ezt a csalhatatlan idillt élvezheti az, aki Ausztriában a hegyek között, az egyik legszebb sírégióban, a stájerországi Lachtalban, közvetlenül a sípályák mellett található négycsillagos SissiPark apartmanszállóban várja a télapó érkezését.
Ebben az időszakban már minőségi havas pályákon, de még előszezoni árakon lehet síelni úgy, hogy december 6-án jó eséllyel a csokikat osztogató télapó is ott siklik a hegyoldalon, a vendégek között. Ez a gyerekek számára minden évben fantasztikus élmény. Vagyis a télapóünnep a hegyen a legjobb családi program, ami az idén különösen nagy élmény lehet. A szervezők ugyanis ezekre a napokra - december 6. és 10. között - családi sítábort is meghirdettek. Ez a program számtalan extra kedvezményt is tartalmaz: a 15 éven aluli gyerekeknek csoportos ingyenes síoktatás jár, a család többi tagja pedig a síbérlet árából kap óriási kedvezményt.

Varázslatos Mikulás hangulat, élmény az egész családnak

A vastag hótakaróval borított hegycsúcsok látványa és a zavartalan síelés azonban még kevés lenne ahhoz, hogy mindenki maradéktalanul jól érezze magát. A vendéglátók mindent megtesznek azért is, hogy a síeléstől elfáradt, átfázott vendégek luxus körülmények között pihenhessék a fáradalmakat, s az apartmanjukhoz tartozó saját szaunájukban regenerálódjanak. A télapóváró csomag része a félpanziós ellátás is. A szervezők ezekre a napokra plusz szórakozásról is gondoskodnak: családi vetélkedőkkel, apró meglepetésekkel és természetesen a kicsiknek járó ajándékcsomaggal teszik még élvezetesebbé a programot.
A december egyébként sok szempontból is ideális időszak, ekkor még előszezoni árakon, de főszezoni körülmények között - kiváló minőségi hóban - lehet síelni. A SissiPark üzemeltetői erre, az úgynevezett besíelős időszakra is jelentős kedvezményt adnak a vendégeiknek. Azok, akik a hónap eleje és 23-a közötti napokra foglalnak szállást, félpanziós áron teljes ellátást kapnak és az ingyenes gyerek síbérlet erre az időszakra is jár éppúgy, mint a család többi tagjának a kedvezményes bérlet. Kár lenne kihagyni.
Rauris SissiPark Lachtal - kapcsolat:
E-mail: info@sissipark.at
Tel: +36 1 473 3015
Web: lachtal.sissipark.at
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
KÖVESS MINKET!
facebook twitter youtube instagram
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 50 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.