Menü ≡

Téli családi üdülés Zirbitzkogel-Grebenzenen

2019.01.29. | Szerző: sielok.hu
A Zirbitzkogel-Grebenzen Természeti Park felejthetetlen élményekkel és téli életérzéssel várja az egész családot Murau régióban. Sokszínű téli programajánlatával tökéletes választás a kültéri sportok és a természet szerelmesei számára. Behavazott erdők, csillogó hótakaró és hideg, tiszta hegyi levegő - itt megismerhetitek a tél legszebb arcát!

A sípályákon és azon túl

Mindkét síterep, Grebenzen és Tonnerhütte is maximálisan garantálja a legjobb síélményeket kicsiknek és nagyoknak. Grebenzen 25 km-nyi tökéletesen kezelt pályái & túrasí útvonalai, változatos lejtői és a FIS versenypálya rendszeresen csábítja a sportág ászait edzéseikre, mint például Nicole Schmidhofer, Lindsey Vonn vagy Hannes Reichelt. A jövő nemzedékének tehetségeit 28 éves korig különösen kedvező síbérlet árakkal támogatják, emellett a kicsik babyliften, varázsszőnyegen és síkörhintán gyakorolhatnak.

Titkos tipp családoknak a Tonnerhütte 4 pályakilométerével, gyakorlólejtőjével és babyliftjével. A családi síterep saját 800 méteres húzóliftje a síelőket és szánkózokat („BERGaufRODELN“) kényelmesen a Zirbitzkogelre szállítja. Ezután a gyönyörű havas erdőben suhanhatunk vissza a Tonnerhütte irányába. Különös élmény az éjszakai „BERGaufRODELN“ szánkózás.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Téli Élménypark

A csúcsról fantasztikus kilátás kápráztat el a környező hegyekre, korcsolyázás, sífutás, hótalpas túra, vagy egy téli túra alatt pedig szintén felejthetetlen téli élményeket élhetünk át a Természeti Parkban. Az ingyenes túrasí útvonalak Grebenzen síterepén naponta használhatóak a liftek üzemidejében, sőt vasárnaponként 21:30-ig. A tiszta csillagos égben akár az éjszakai kivilágított sífutás alatt is gyönyörködhetünk a hóbiztos nyomvonalon (biathlon lövész állomással).
Rossz idő esetén tökéletes opció lehet a NaturLese Múzeum meglátogatása Neumarktban, a Bencés Apátság vagy a beltéri golf stúdió kipróbálása St. Lambrechtben.

Rauris Naturpark Zirbitzkogel Grebenzen - kapcsolat:
Web: www.natura.at
E-mail: info@natura.at | Tel: +43 3584 2005
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »