Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli programok az Alpe Cimbra régióban

2015.01.01. 2015.02.10. | frissítve: 2015.02.10.

Téli programok az Alpe Cimbra régióban Az olaszországi Alpe Cimbra régióban a változatosságra esküsznek. 100 km-nyi sípályája mellett sok más téli aktív programlehetőséget kínálnak, úgy mint sífutás, sítúrázás, havas mountain bike-ozás. Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy a mozgássérült vendégek is teljes értékűnek érezhessék magukat!

Szabadtéri tevékenységek: sítúra, fatbike, kutyaszánozás

Az Alpe Cimbra régió a síelésen kívül számos más aktív pihenéshez köthető tevékenységgel várja látogatóit. A sítúrázók különböző nehézségű útvonalakat próbálhatnak ki egyénileg vagy túravezetővel.
A legnépszerűbb útvonal a 7 km hosszú, felejthetetlen környezetben végigvezető "Sentiero dell’Immaginario" (Képzelet útja).
Ebben a szezonban Alpe Cimbra további lehetőségekkel bővíti a szolgáltatásait.
Ilyen a "fat bike", ami egy újszerű aktivitásnak számít Trentino tartományban. A fat bike a mountain bike egyik ága speciális gumikkal, természetesen havon. Ehhez több mint 30 km-nyi pálya áll rendelkezésre. A biciklik éjjel-nappal kölcsönözhetők, és oktató segítségét is igénybe lehet venni. Ne hagyd ki ezt az izgalmas élményt!

Végül, de nem utolsó sorban említenénk meg kutyaszánozást Forte Cherlen, a havon végzett fitness programokat és az állatlesést.

Sífutás

80 km-nyi kezelt sífutópályával Folgaria egy valódi földi paradicsom a sífutók számára. Az egyik legnagyobb területen, a Folgaria-Coe sífutóközpontban 45 km-nyi különböző nehézségű pálya áll rendelkezésre, de a Millegrobbe Centerben egy új összeköttetésnek köszönhetően kapcsolat létesült a Campo Longo sífutó pályákkal is, így létrejött egy több mint 100 km-es hálózat. A pályák kiváló minőségét mutatja az is, hogy rendszeresen rendeznek itt nemzetközi sífutó bajnokságokat is!
Azok számára, akik ki szeretnék próbálni az egyik legnagyobb múlttal rendelkező téli sportot, Folgaria az egyik legjobb választás lehet. Lenyűgözően szép tájak várják a sífutókat a Super Nordic Skipass által bejárható területen.

Alpe Cimbra mindenkinek, korlátok nélkül!

Manapság számos síterep hirdeti magát úgy, hogy mindenki számára elérhető, de az Alpe Cimbra esetében ez szó szerint így van, ha a téli sportokról van szó. A helyi síiskola lehetővé tette, hogy azok is megtanulhassanak síelni, akik valamilyen fizikai vagy mentális nehézséggel élnek együtt. Nem véletlen lett ez a mottójuk: "Éld át a havat minden érzékeddel és döntsd le a korlátokat!". Ezt a látásmódot átültetik a gyakorlatba is, amikor mozgássérült embereket tanítanak síelni, snowboardozni vagy éppen sífutni. A síiskola tevékenysége egészen egyedülállónak számít Olaszországban.
Mozgássérülteket is tanítanak síelni.
Mozgássérülteket is tanítanak síelni.
De mit érne mindez, ha nem biztosítanának hozzá felszerelést? Így aztán a síkölcsönzőben mozgássérültek számára ideális sífelszerelést is lehet bérelni, sőt, a legtöbb étterem, hütte és bár is akadálymentesített!
Folgaria Folgaria - Kapcsolat:
Web: www.folgariaski.com
Email: commerciale@folgariaski.com
Tel.: +39 0464 720538
Facebook
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.