Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Decembertől jár az új kabinos lift Kreischbergen!

2013.11.25. 2013.11.28. sielok.hu | frissítve: 2013.11.28.

Decembertől jár az új kabinos lift Kreischbergen! Kreischberg idén is sok újdonsággal, sok nagyszerű akcióval és persze a már megszokott minőségi szolgáltatásokkal várja a síelőket. A magyarok kedvenc síterepén a legnagyobb újdonság a teljesen új, modern 10 fős kabinos felvonó, mellyel kényelmesen utazhatunk 2050 méter magasra.
A 2012/13-as szezon óta Kreischbergen 4 km-rel több pálya áll rendelkezésre. Ezt követi idén a következő nagy lépés: 2013. november 30-án áll forgalomba az új 10 fős kabinos felvonó, mely 2,1 km hosszú. Ez a szuper modern lift gyorsan és kényelmesen szállítja a vendégeket 1600-ról 2050 méter magasra. Ezzel akár a völgyállomásról indulva is könnyen elérhetővé válik a "buborékos" 6 fős ülőlift és a Rosenkranz oldal is. A beruházás költségei elérik a 9 millió eurót, mely kb. 2,7 milliárd forintnak felel meg.

A fejlesztéseknek köszönhetően Kreischbergen 40 km-nyi, jól karbantartott és hóbiztos lejtő áll az ide látogató vendégek rendelkezésére.

Stájerország kedvencei - Kreischberg és Lachtal

2 hegy - 1 síbérlet
Kreischberg vendégeinek dupla síélmény jár! A szezonbérletek és a több napos jegyek automatikusan, felár nélkül érvényesek Lachtalra is! Ez azt jelenti, hogy egyetlen bérlet megvásárlásával 80 km pályát és összesen 24 darab síliftet használhatunk.

Kreischbergen a családok is jól járnak: az elő- és utószezonban a gyerekek ingyen síelnek! November 30. és december 20. valamint március. 17-30. között minden, legfeljebb 15 éves gyerek ingyen síelhet szülei társaságában! Az ajánlat min. 2 napos bérlet megvásárlása esetén érvényes! A felnőtteknek pedig a "Kreischberg-Weekend" csomagot ajánljuk ebben az időszakban. Az akciós ajánlat már 165 eurótól elérhető és 2 éjszaka szállást és egy 3 napos síbérletet tartalmaz. Aki viszont tovább maradna, annak ideális az 5 éjszakás, 6 napos verziója a csomagnak, mely 315 eurótól foglalható.

"Airypark": élmények lécen és boardon az új VB parkban

Mivel 2015-ben a Kreischbergen rendezik meg a világbajnokságot, a funpark is jelentős fejlesztéseken ment át. A 800 méter hosszú park területén telepítésre került két kidobó. A félcsövet és a Big Air-t is átépítették, eleget téve a nemzetközi elvárásoknak.
Az Airyparkot már az idei szezonban próbára teszik a nagy esemény előtt, március 6-án ugyanis a Snowboard Slopestyle Világkupát rendezik itt. A lélegzetelállító trükköket szakmai zsűri fogja értékelni.
Ezen kívül egy másik jelentős versenynek is otthont ad 2014-ben Kreischberg: január 25-én a síkrosszosok versenyeznek a stájer terepen a világkupa pontokért. A nézők sem fognak unatkozni, ugyanis egy izgalmakkal teli gyorsasági versenyre számítanak a rendezők, izgalmas befutóval. Az 1000 méter hosszú versenyszakasz kanyarokkal, ugratókkal lesz felturbózva. A verseny lényege, hogy négy belevaló atléta egyszerre rajtol el, és a célvonalon elsőként áthaladó két versenyző jut tovább.

Kreischberg/Murau: Dupla VB 2015-ben!

A 2003-ben itt megrendezett Snowboard VB és a 2009-es Telemark VB után az Osztrák Síszövetséggel és Stájerország tartománnyal együttműködve 2015-ben Kreischberg egy FIS világbajnokság helyszíne lesz. Ebben az évben először, a snowboard és a freestyle sí bajnokságokat együtt rendezik meg. Kreischberg immáron olyan tökéletes infrastruktúrával és tapasztalattal rendelkezik, mely lehetővé teszi egy ilyen nagyszabású verseny lebonyolítását is.
14 sílift, 40 km sípálya az egész családnak, a hófánk pálya, egy állandó versenypálya sebességmérővel és egy gyorsasági pálya radaros mérővel - mind a tökéletes téli üdülést szolgálják.

A kicsik kedvence pedig a Yabba Dabba Doo pálya, ahol a pálya mentén Frédi, Béni, Vilma és a dínók köszöntik a síelőket. A gyerekvilágban pedig az első lépéseiket megtevő gyerkőcök is szórakozva tanulhatnak síelni, hiszen a varázsszőnyeg, a bébilift és a minihullámvasút egyszerre praktikus és játékos.
Rauris Kapcsolat:
Email: office@kreischberg.at
Web: www.kreischberg.at
Tel.: +43 3537 300
KOMMENTEK

Szállástippek
Gasthof Kreischberg csillagcsillagcsillag
2016-ban felújított családias hangulatú kutyabarát panzió, 2-6 fős szobákkal, ellátással. A szállással szemben lévő sípálya kb. 1 km-re található, síbusszal vagy autóval könnyen megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kirschbaum Apartmanház
6 db felújított apartman Murau központjában, Kreischberg síterepétől 7 km-re. Minden szinten jól felszerelt, közös konyhával, saját utcai parkolóval. Ingyenes WiFi a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.