Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonságok a Murau-Kreischberg régióban

2016.11.18.

A 2016/17-es síszezonban is tartogat meglepetéseket, újdonságokat a Murau-Kreischberg régió. 2 új sípályával bővül, 2017-ben újra helyszínt ad a FIS Snowboard "Slopestyle" Világbajnokságnak. Ezenkívül Snowparkkal, Családi Napokkal, gyermekbirodalommal és új téli túraútvonalakkal kecsegtet.

Kreischberg: 2 új sípálya!

A 2016/17-es téli szezontól még változatosabb sípálya választékkal vár a világbajnok hegy, Kreischberg: Rosenkranzon a nyári hónapok alatt 2 új sípálya épült! A 10a pálya (bennfenteseknek "Hirschenschuss") egy széles, piros pálya, ideális lendületes carving síelésre. A 7a fekete pálya pedig a profi síelők szívét is megdobogtatja. A sípályák bővítésével Kreischberg immáron 42 km-nyi pályával rendelkezik.
TVB Murau-Kreischberg | Fotó: ikarus.cc
TVB Murau-Kreischberg | Fotó: ikarus.cc

FIS Snowboard "Slopestyle" Világbajnokság

2 évvel a legendás Snowboard & Ski Freestyle dupla világbajnokság után újra visszatér a világkupa feeling a Murau-völgybe. 2017. január 14-én, szombaton a világ legjobb boardosai ismét pályára állnak Kreischbergen a Snowboard "Slopestyle" világkupán.

Az új sláger: Snowpark Kreischberg

Hatalmas sikert aratott a 2015/16-os téli szezon újdonsága, a "Snowpark Kreischberg"! Kreischberg 1.900 m-es magasságban kínál tökéletesen kezelt, dizájnos Funparkot, mely több különböző pályából áll: közepes és kezdő pálya, illetve egy kis halfpipe (félcső) is beépítésre került a kreischbergi freestyle zóna elején.
©TVB Murau-Kreischberg/ikarus.cc
©TVB Murau-Kreischberg/ikarus.cc

"Family Days"/Családi Napok elő-és utószezonban

2016. december 3 - 24. illetve 2017. március 20 - április 2. között Murau-Kreischberg és Lachtal síterepén a gyermekek 15 éves korig ingyen síelnek, minimum 1 szülő teljes árú síbérletvásárlása esetén (2 vagy többnapos síbérlet vásárlásakor)! Az akció részleteiről az alábbi cikkben olvashatunk.

ÚJ: Téli túraútvonalak Kreischbergen

Túrázni és sétálni a gyönyörű téli természetben 1.800 m-en - ezt 2015/16 telétől két gondozott és kitáblázott téli túraútvonalon tehetjük meg Kreischbergen! Mindkét túraútvonal a kreischbergi hatüléses lift hegyi állomásánál kezdődik. A "Kreischbergi-tó kör" (kb. 1 h) és a "Cirbolyafenyő túra" (kb. 2 h) különleges sétára invitál minket a vastagon behavazott téli környezetben. Ahogy azt síelés vagy boardozás közben is megszokhattuk, az említett két túraútvonalon is bőven adódik pihenési lehetőségünk hangulatos hegyi hüttékben.
©TVB Murau-Kreischberg/ikarus.cc
©TVB Murau-Kreischberg/ikarus.cc

Ski Area Test és Skiresort.de: Kreischberg legnagyobb kitüntetései!

Kreischberg büszkén viseli a "szakma Oscarját": a világ legnagyobb síterepeket tesztelő portálja, a www.skiresort.de Kreischberget a „Vezető maximum 40 km-es síterep - kategória győzteseként tüntette ki 2016-ban 5 *-os pályakezelési minőséggel.

A "Nemzetközi Ski Area Test" keretein belül Kreischberg aranypecsétet kapott a pályaminőség kategóriában– azaz a legmagasabb szintű kitüntetést. Ezenkívül a síterep szintén tesztgyőztes "Családi síterep", "Legkedvesebb személyzet", "Fun & Action", "Pályakezelés" és "Biztonság" kategóriában is.

Kreischberg - hova máshova!

Kreischberg síterepe az új 10 fős kabinos felvonóval még nagyobb minőséget és kényelmet nyújt a síelőknek: a legmodernebb 2,1 km hosszú felvonó gyorsan és kényelemben szállítja fel utasait 1.600 m-ről 2.050 m-re. Hófánk Aréna, állandó időmérős versenypálya, sebességmérő pálya radarral – mind-mind hozzájárulnak az élményteli síeléshez!

A gyerekek nagy örömére a Yabaa Dabba Doo világban a Flinstones család is megelevenedik, a Dínóparkban pedig visszarepülhetünk az őskorba. A gyermekvilágban varázsszőnyeg, babylift és minihullámpálya segítik a gyermekek magabiztos síelését, hogy mielőbb évezhessék a Kreischberg liftek és pályák változatos élményvilágát.
Rauris Murau-Kreischberg síközpont - kapcsolat:
E-mail: office@kreischberg.at, Tel.: +43 3537 300
Web: www.kreischberg.at
"Family Days" akció
KOMMENTEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.