Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonságok Lachtalban a 2020/21-es téli szezonban

2021.02.03. sielok.hu

Lachtalban az idei szezonban sem álltak meg a fejlesztések: teljesült az egyik legfontosabb célkitűzés, miszerint a sípályák 80%-a mesterségesen behavazható legyen. Pár tipp, hogy miért érdemes már most ide tervezni a jövő szezonra!
Hóbiztonság növelése

Lachtalban az elmúlt két nyári szezonban rengeteg pénzt fektettek be a hóágyú rendszerbe: a víztározó melletti új szivattyú, a szintén új trafóállomások, a vízcsövek részleges cseréje, valamint az új hóágyúk beszerzése mind a síterep mesterséges hóval történő ellátottságát javítják. Mindez nagyságrendileg 3,5 millió euróba, azaz közel 1,3 milliárd forintba került.

A projekt legfontosabb újdonságai:
  • 1.900 méteres magasságban, a víztározó mellett egy teljesen automatikus szivattyúállomás
  • 3 új trafóállomás, összesen 2.200 méter nagyfeszültségű kábellel
  • 8 pumpa 400 liter / másodperc átfolyó kapacitással
  • 35 új hóágyú, így már összesen 90 db látja el Lachtalt
  • a sípályáknak így több mint 80%-a lett hóágyúzható!
Tipp: új "Grossa" fekete pálya & sebességmérő: A tavalyi síszezon óta egy új, kb. 1 km hosszú, fekete lesiklópálya, valamint egy sebességmérős szakasz várja a vendégeket!

Tipp: "Wildes Lachtal"

A gyermekek részére kialakított "Kinder-Lachtal" bébiliftjével, varázsszőnyegével és mini szlalompályájával garantált élmény lesz az első csúszás. Az új, "Wildes Lachtal" (vad-Lachtal) névre hallgató élménypályán szarvassal, nyuszival, Bambival és további más vadállattal találkozhatnak a legkisebb látogatók.
Fotó: Tom Lamm
Fotó: Tom Lamm
Családi előnyök Lachtalon
  • gyermekek 6 éves korig ingyenesen síelnek!
  • min. egy szülő kíséretében csak két gyermeknek/fiatalkorúnak kell jegyet váltania, a 3. gyermektől már ingyenes a síelés!
  • "Family Days": ingyenes síbérlet 15 éves korig! Elő- és utószezonban (2020. dec. 5-19., 2021. márc. 16 - ápr. 6.) minden gyermek ingyen síel 15 éves korig, amennyiben legalább egy szülő síbérletet vásárol (az akció legalább 2 napos síbérlet megvásárlásakor érvényes).
Vásárold meg Lachtal síbérletedet most online!

Kreischbergben és Lachtalban már online is megvásárolhatóak a síbérletek. Ehhez csupán egy Kreischberg, vagy Lachtal "keycardra", azaz korábban itt megváltott mágneskártyás síbérletre van szükség, így ezt akár otthonról is feltölthetjük, a kasszában való sorban állás nélkül.

Rauris
TVB TourismusRegion Murau - kapcsolat:
E-mail: info@regionmurau.at
Tel.: +43 3532/2720 | Fax. +43 3532/27204
Web: www.regionmurau.at
A-8850 Murau | Liechtensteinstr. 3-5.

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.