Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ünnepek az osztrák Alpokban

2017.11.12. SissiPark

Ünnepi hangulat, felejthetetlen karácsony, fergeteges szilveszter, havas hegycsúcsok, kitűnő sípálya, luxus apartmanok. Ezt kínálják három osztrák top-sírégióban a SissiPark pályaszállások.
A hófödte hegycsúcsoknál szebb karácsonyi, szilveszteri díszletet nehezen lehetne elképzelni. Ez a festői kép fejezi ki leginkább a tél, a meghittség, a közelgő ünnep hangulatát. És ezt a csalhatatlan idillt élvezheti az, aki Ausztriában, a hegyek között, a legszebb sí-régiókban, a legkiválóbb sípályarendszerek – a stájerországi Lachtal és Schladming-Dachstein, valamint a karintiai Nassfeld - szívében, közvetlenül a pályák mellett található SissiPark apartmanszállók vendégeként tölti az év utolsó napjait.

A vastag hótakaróval borított hegycsúcsok látványa azonban a szívélyes vendéglátók, kényelmes szállások és a helyi ünnepi szokások nélkül kevés lenne ahhoz, hogy maradéktalanul jól érezzék magukat a téli tájban gyönyörködni, síelni, sétálni, kikapcsolódni vágyók. Az ünnepvárás a hegyen olyan speciális hangulat, amelyről az ott élő és ott dolgozó vendéglátók is gondoskodnak.
A SissiPark üzemeltetői maguk is évről évre nagy izgalommal készülnek az év utolsó heteire, amikorra csalhatatlanul megérkezik a tél a hegyre, benépesülnek a sípályák, s vidámság uralja a máskor méltóságosan csendes hegycsúcsok lejtőit. Az ünnep közeledtével fokozódik a hangulat a régióban: díszbe öltöztetett hütték, karácsonyi fényekben úszó kényelmes szállások, elegáns szállodák és luxus sípálya-apartmanok hívogatják a kristálytiszta hegyi levegőn elfáradt sportolókat. A SissiPark különösen kitesz magáért: a három helyszínen épült négycsillagos szállókban tökéletesen felszerelt luxus apartmanokkal várják a vendégeket, akik a lakosztályukhoz tartozó saját szaunájukban kedvükre relaxálhatnak és családjukkal, barátaikkal együtt feldíszíthetik az apartmanokba bekészített fenyőfákat.
A karácsony napjai, valamint szilveszter éjszakája igazi csoda egy ilyen helyen: kifogástalan vendéglátás, vidám maskarába öltözött mutatványosok sílécen, "happy hours" akciók a hüttékben és számtalan kedves, mókás jelenet részvevő lehetnek azok, aki itt töltik az év legszebb ünnepét.
A SissiPark luxus apartmanszálló és pályaszállás mindehhez kifogástalan kényelemmel és "saját" panorámával is hozzájárul. Így lesz tökéletes és felejthetetlen az ünnep a hegyen.

További információk, online foglalás: www.sissipark.at/hu
KOMMENTEK

Szállástippek
Falkensteiner Hotel Carinzia csillagcsillagcsillagcsillag
Az exkluzív pályaszállás Nassfelden, a Millennium Express felvonó mellett fekszik. 2.400 m2-es Acquapura SPA wellness részlege, kulináris finomságai kiemelkedően komfortossá teszik pihenésünket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalets & Glamping Nassfeld
2022-ben átadott, új, önálló, 4-6 fős házak és 2-3 fős "lombkorona" házikók közvetlenül Kötschach sípályái mellett, 25 km-re Nassfeld sípályáitól. Állatbarát szálláshely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhotel Marcius csillagcsillagcsillag
Hagyományos alpesi stílusban épült hotel Nassfeld szívében, 1.300 méteren, csak 80 méterre a legközelebbi sífelvonótól! 2-5 ágyas szobák félpanziós ellátással, kis wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.