Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Ünnepek az osztrák Alpokban

2017.11.12. | Szerző: SissiPark
Ünnepi hangulat, felejthetetlen karácsony, fergeteges szilveszter, havas hegycsúcsok, kitűnő sípálya, luxus apartmanok. Ezt kínálják három osztrák top-sírégióban a SissiPark pályaszállások.
A hófödte hegycsúcsoknál szebb karácsonyi, szilveszteri díszletet nehezen lehetne elképzelni. Ez a festői kép fejezi ki leginkább a tél, a meghittség, a közelgő ünnep hangulatát. És ezt a csalhatatlan idillt élvezheti az, aki Ausztriában, a hegyek között, a legszebb sí-régiókban, a legkiválóbb sípályarendszerek – a stájerországi Lachtal és Schladming-Dachstein, valamint a karintiai Nassfeld - szívében, közvetlenül a pályák mellett található SissiPark apartmanszállók vendégeként tölti az év utolsó napjait.

A vastag hótakaróval borított hegycsúcsok látványa azonban a szívélyes vendéglátók, kényelmes szállások és a helyi ünnepi szokások nélkül kevés lenne ahhoz, hogy maradéktalanul jól érezzék magukat a téli tájban gyönyörködni, síelni, sétálni, kikapcsolódni vágyók. Az ünnepvárás a hegyen olyan speciális hangulat, amelyről az ott élő és ott dolgozó vendéglátók is gondoskodnak.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A SissiPark üzemeltetői maguk is évről évre nagy izgalommal készülnek az év utolsó heteire, amikorra csalhatatlanul megérkezik a tél a hegyre, benépesülnek a sípályák, s vidámság uralja a máskor méltóságosan csendes hegycsúcsok lejtőit. Az ünnep közeledtével fokozódik a hangulat a régióban: díszbe öltöztetett hütték, karácsonyi fényekben úszó kényelmes szállások, elegáns szállodák és luxus sípálya-apartmanok hívogatják a kristálytiszta hegyi levegőn elfáradt sportolókat. A SissiPark különösen kitesz magáért: a három helyszínen épült négycsillagos szállókban tökéletesen felszerelt luxus apartmanokkal várják a vendégeket, akik a lakosztályukhoz tartozó saját szaunájukban kedvükre relaxálhatnak és családjukkal, barátaikkal együtt feldíszíthetik az apartmanokba bekészített fenyőfákat.
A karácsony napjai, valamint szilveszter éjszakája igazi csoda egy ilyen helyen: kifogástalan vendéglátás, vidám maskarába öltözött mutatványosok sílécen, "happy hours" akciók a hüttékben és számtalan kedves, mókás jelenet részvevő lehetnek azok, aki itt töltik az év legszebb ünnepét.
A SissiPark luxus apartmanszálló és pályaszállás mindehhez kifogástalan kényelemmel és "saját" panorámával is hozzájárul. Így lesz tökéletes és felejthetetlen az ünnep a hegyen.

További információk, online foglalás: www.sissipark.at/hu
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »