Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Salamandra Resort: családi síelés a közelben

2023.12.19. (x) szponzorált cikk, sielok.hu

A Salamandra Resort, a már Magyarországon is ismert szlovákiai síterep, Selmecbánya történelmi városához közel található, nem messze a magyar határtól. A síterep hasonló nevű szállodája a pálya közvetlen közelében gyermekprogramokkal várja a családokat.
A szállodától néhány lépésre található Salamandra Resort síterepén minden síelni vágyó megtalálja az ideális lejtőjét: a kezdőktől, a haladókon át, a kiváló síelőkig. Javasoljuk, hogy használjátok ki a hétköznapi síelés lehetőségét. Ebben az időszakban, internetes vásárlás esetén, jelentős kedvezménnyel (kb. 30%) lehet síelni a hétvégi árakhoz képest.
A kisgyermekek kedvenc helye a sípálya aljánál lévő lankásabb terület, ahol az oktatók segítségével tudnak megismerkedni a téli sportokkal. A gyerekek találkozhatnak és közös fényképet készíthetnek Hugóval, a síközpont kabalájával.
Enyhe lejtésű gyakorlópályák és tányéros lift kezdők részére
Enyhe lejtésű gyakorlópályák és tányéros lift kezdők részére
Hotel Salamandra****

A Hotel Salamadra 148 darab ággyal, klasszikus- és családi szobákkal, valamint basic, classic és superior minősítésű apartmanokkal várja vendégeit.

Minden szobában fürdőszoba, televízió, minibár és széf áll a vendégek rendelkezésére. Kérésre pótágy elhelyezése is lehetséges. WIFI az egész szálloda területén ingyenesen elérhető. A szálloda rendelkezik egy saját étteremmel és bárral is. A tökéletes felfrissülést és pihenést a wellness-részleg biztosítja, ahol masszázs, pezsgőfürdő és termálmedence is a vendégek rendelkezésére áll.
A gyermekeket sok játékkal egy nagy játszószoba várja! A szálloda felszereltsége a családok részére tökéletes, de más vendégek fogadására is felkészült: céges rendezvényekre, konferenciákra és csoportos utazóknak is kiváló választás! Az autóikat közvetlenül a szálloda előtt tudják leparkolni, ám ha ez megtelne, akkor 100 méter távolságra is található egy 150 autó befogadására alkalmas parkoló.
A Salamandra Hotel és a parkolók madártávlatból
A Salamandra Hotel és a parkolók madártávlatból
Ha egy valóban családbarát szállodát kerestek, akkor megtaláltátok, ugyanis a Salamandra Resort minden várakozásnak megfelel. Biztosan ígérhetjük, hogy innen feltöltődve fognak távozni és azzal az érzéssel, hogy szívesen térnének vissza a jövőben!
Bővebb információ a síközpontról: salamandra.sk

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.