Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Visszatért a hó Ausztriába: érdemes kihasználni a januári heteket!

2023.01.11. SissiPark

Az ünnepek alatt és január első napjaiban tapasztalt enyhülés mostanra szerencsére véget ért: az Alpokba is visszatért a tél és a hó, újra birtokba lehet venni a sípályákat. Így maradt még néhány hét a februári főszezon előtt, amikor még szellősebb pályákkal és alacsonyabb árakkal lehet élvezni a síelést.
Kilátás a SissiParkból Lachatlban 2023. január 11-én
Kilátás a SissiParkból Lachatlban 2023. január 11-én
A magyarok körében népszerű stájerországi síterepen, Lachtalban található SissiPark apartmanszállás is úgy tapasztalja, hogy megfelelőek a körülmények; a szállás körül, 1650 méteren a héten már újra esett a hó, és a következő napokra is hasonló időjárást jósolnak.

Érdemes is kihasználni a következő heteket a síelésre, ha valaki még nem foglalta le az utazását, vagy belesűrítene még néhány nap síelést a szezonba. A meghosszabbított téli szünet miatt idén nem csak az osztrák, hanem a magyar családok is előszeretettel választották január első hetét az utazásra, Lachtalban is teltházat lehetett tapasztalni, ezért január második felében kevesebb család várható a síterepeken.
Emiatt a következő hetek akár baráti társaságoknak, céges csapatépítőknek is ideális lehet, akik a múlt hetinél kisebb tömegre számíthatnak a pályákon. Ráadásul január második hetétől február elejéig a téli szünetinél és a főszezoninál alacsonyabb árakat lehet elcsípni a szálláshelyeken.
Ha a csapat nem szeretne főzni, vagy este sörözéssel fejezné be a napot, akkor a SissiPark saját étterme, a SissiBistro is nagy előnyt jelenthet nekik: a szálláshoz választható félpanziós ellátás (büféreggeli és –vacsora), de á la carte ebéddel, illetve a bárral napközben is várja a vendégeket az étterem.

Lachtalban főleg piros, illetve kék pályákon lehet síelni, aki viszont ennél többre vágyik, annak ajánljuk a Schladming 4 hegy síterepet: a SissiPark schladmingi apartmanjai mellett található Hauser Kaibling felvonóról többségében fekete pályák érhetőek el, és a szomszédos hegyeket és felvonókat kihasználva összesen 230 km-nyi pálya síelhető be.

További információ és foglalás a SissiPark Lachtal weboldalán.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.