Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Zárd a telet hóbiztos terepeken!

2023.01.18. 2023.03.01. | frissítve: 2023.03.01.

Ha eddig nem tudtál csúszni egy jót vagy még egyszer szeretnéd átélni a boardozás vagy síelés élményét itt a kihagyhatatlan lehetőség! Március közepén két remek időponttal is jelentkezik a Festival Travel csapata, hogy méltóképpen tudd zárni 2022/23-as síszezont.
Március 10. és 15. Között szerbiai Kopanikra várunk titeket, amely Szerbia egyik legmagasabb hegysége és az elmúlt 5-8 évben fantasztikus fejlődésen esett át, abszolút nyugat-európai színvonalú síközponttá vált napjainkra, megtartva a kedvező árszínvonalat. Összesen közel 60 km hosszú sípályarendszerrel rendelkezik, ahol minden szintű pálya megtalálható, ezért kezdők és haladók számára is megfelelő élményt tud nyújtani! Ha inkább piheni és feltöltődni szeretnél pályaszállásainkon Kopaonik a jó választás! A szállás, a Karljevi Cardaci a sípályától körülbelül 4,1 km-re található. A szállás minden órában biztosít helyi transzfert a kényelmes feljutás érdekében. Apartmanok már 259€/fő-től elérhetőek, amelyek magukban foglalják a síbérletet is! Emellett 140€/fő áron választható félpanziós szolgáltatás is.
A hét második felében, március 15-19.-ig a bosznia-hercegovinai Jahorina kerül középpontba, amely 1984-ben a téli olimpia egyik helyszíneként is szolgált! A Szarajevótól mindössze 28 km-re található síközpont 47 km hosszú pályarendszerrel rendelkezik, ahol a beülős felvonók mellett a kabinos felvonók is rendelkezésre állnak. Éjszaka minden nap kivilágított lejtő csalogatja a téli sportolókat villanyfényes csúszásra. A felsőbb szakaszokon, a fahatár felett nagyszerű mélyhó-terepek vannak a freeride kedvelőinek. Napközben - és kora este egyaránt - a pályák által nyújtott élvezetek mellett a szervezők is izgalmas és érdekes programokkal készülnek. Van lehetőség a fáklyás lecsúszás keretein belül az éjszakai csúszás egyik legkülönlegesebb formáját megtapasztalni, de ezek mellett különböző bulik, pókerest vagy hegyre futás is várják az aktívabb pihenést kedvelőket! Jahorinán két szállás közül is választhatnak az ide utazók. Az Aparthotel Vuckó, melynek apartmanjai már 379€/fő ártól elérhető és az Apartments and rooms Max-Well, melynek apartmanjai és szobái már 249€/fő ártól elérhetőek. Az árak magukban foglalják a programokon történő részvételt, síbérletet és a félpanziót is.
Természetesen mindkét rendezvényre van lehetőség a buszos kiutazásra is, azonban fontos megjegyezni, hogy a szervezők ezt csak a megfelelő létszám függvényében tudják garantálni!
Foglalásért vagy további információkért kattintsatok ide: festivaltravel.hu/winterclosing
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.