Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Alpesi Centrum - Tandem KSE

Alpesi Centrum - Tandem KSE
Profil:Túrázás-túravezetés, hegymászás, sziklamászás, hegyikerékpározás, hótalpazás, sítúrázás, alpesi sí, oktatás, táborok, versenyzés, freeride és freestyle
Cím:9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 4. fszt/1.
Telefon:+36 20 469 8909, +36 70 374 9249
Tömörülésünket és ezen belül egyesületünket az Alpok mint természeti csoda, az alpesi sportok, a túrázás és a kirándulás szerelmesei számára hoztuk létre. Lelkes és profi csapatunk a hegyi turizmus szinte teljes spektrumában igyekszik lehetőségeket és programokat kínálni az érdeklődőknek. De nem csak kínálni, hanem profin meg is kell szervezni, és le is kell bonyolítani ezeket! Ezért a mottónk a jó hangulat és kikapcsolódás megteremtése mellett, minden más előtt a profizmus.

A csapat tagjai sorában üdvözölhet hegyi és vízi túravezetőket; tapasztalt magashegyi túravezetőt; rafting túravezetőt; kerékpáros túrák szervezőjét és vezetőjét; utazásszervezőt; az ausztriai síoktató képzési rendszerben (Snowsport Austria) képzett, tapasztalt síoktatókat; osztrák származású, de a magyar sí válogatott mellett is megfordult alpesi sí versenyedzőt; és több lelkes barátot, akik együtt akarunk dolgozni a kitűzött célokért, az emberek felhőtlen kikapcsolódásáért, az egészséges és sportos életmódért.

Csapatunk tagjaival eljuthatsz vad alpesi folyókra kenuval és kajakkal, 2-3-4 ezer méter tengerszint feletti magasságokba túrázva vagy sível, megtanulhatod a sziklamászás csínját-bínját, profi oktatással és egyéb különlegességgel szolgáló sí táborokban vehetsz részt, lehetsz sí versenyző, és megtalálsz nálunk még sok minden mást!
FB: Alpesi Centrum

Bővebb infó: https://sikaland.hu/
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »