Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Slider Club

Slider Club
Profil:műanyagpálya / sífelvonó / kölcsönző / táborok
Oktat:alpesi sí / snowboard
Vállal:egyéni / csoportos / felnőtt / gyerek
Szint:kezdő / haladó
Nyelv:magyar / angol / német
Cím:1028 Budapest, Hidegkúti út 228. (megközelítés a Temető u. felől)
Telefon:30/211-5000
Slider Club
Kérem engedjék meg, hogy először is bemutatkozzunk: a nevem Rév-Derschner Orsolya, férjemmel Rév Ádámmal, együtt alapítottuk a Slider Club Sí és Snowboard Iskolát, hogy a síelés szeretetét - melyben közösen osztozunk -, másokkal is megoszthassuk. Én személy szerint évek óta síoktatással foglalkozom. Az ezidő alatt megszerzett tapasztalatok birtokában határoztuk el férjemmel, hogy megalapítjuk saját síiskolánkat, ahol különös figyelmet fordítunk a nálunk tanulni kívánók magas színvonalú kiszolgálására, legyen szó az oktatásról, a környezetről vagy akár a hangulatról. Vállalkozásunk családi vállalkozás, nagyon sok segítséget kaptunk mindkettőnk családjától, és ezt a családias hangulatot szeretnénk megőrizni az iskola működése közben is.

Oktatóink szakképesítéssel rendelkező, tapasztalt oktatók, akik örömmel várják mind gyermekek, mind felnőttek jelentkezését. A pályánkon használt műanyag borítás ezidáig egyedülálló Magyarországon, de a világ többi részén már nagy elismerésre tett szert. Ez a műanyag borítás jelentősen eltér az eddig Magyarországon használt anyagoktól. Kifejezetten oktatásra tervezték, valamint puha, biztonságos volta miatt freestyle sí- és snowboardozásra. (A technológiai részről bővebben olvashatnak a Síiskola/Sípálya fül alatt).

A terület kiválasztásánál és a pálya kialakításánál fontos szempont volt a környezet. A sípálya Hidegkúton helyezkedik el egy csöndes parkosított horgásztó szomszédságában, a Paprikás patak partján. A pályát igényesen alakítottuk ki odafigyelve az ideérkezők igényeire. Kialakításra került többek között egy műtó, fedett napozó terasz, szalonnasütőhely - bogrács, 4 konténerből álló épület öltözővel, férfi és női fűtött mosdókkal, játszósarokkal gyermekek részére, büfé helyiséggel kávé és snack autómatákkal. Szolgáltatásaink között olyanok is vannak szép számmal, melyek kivételesek műanyag pályás síiskolában: WIFI internet csatlakozási lehetőség, T- Home tv, 16 páros cipőszárító és fertőtlenítő berendezés, mellyel a bérelt felszerelések rendszeresen fertőtlenítésre kerülnek. Az oktatáshoz kíváló minőségű ATOMIC léceket adunk bérbe.

Reméljük hamarosan köszönthetjük Önt is pályánkon.

Bővebb infó: www.sliderclub.hu
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
KÖVESS MINKET!
facebook twitter youtube instagram
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 6 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.