Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

  Abzakovo - Bannoje (Urál) Oroszország

Síterep adatok
Magasság
800 - 1170 m
Szintkülönbség
370 m
Sípályák hossza
15 km
Liftek száma
8
8 km
6 km
1 km
Budapest: 3418 km, 42 óra 58 perc Útvonalterv
Abzakovo - Bannoje (Urál) - kapcsolódó információk
A síterep bemutatása
Oroszország európai részének keleti peremén, a Déli-Urálban található Baskíria kitűnő lehetőségeket kínál az alpesi sízőknek, hiszen a hegység párhuzamosan húzódó hegyláncai közül a Masak-hegység (Jamantau 1640 m), Avaljak-hegység (Iremel 1582 m), keleten pedig az Irendik-hegység és a Kriktitau meredeken lejtenek. A köztársaság dél-keleti szegletében, Beloretsk városától 25, Magnyitogorszktól 60 kilométerre található az Abzakovo síközpont, melyet az ország legjobbjai között emlegetnek.

Az alpesi szakág művelői és a hódeszkások számára 15 jól karbantartott lejtő kínál lesiklási lehetőséget, négy pálya a nemzetközi síszövetség hivatalos FIS-hitelesítési bizonylatával is rendelkezik, ezek összesített hossza 18 km. Csaknem hét kilométernyi pályát hóágyúzni is tudnak. A hat sífelvonó óránként 4500 embert szállíthat a magasba. A síszezon november közepétől májusig tart.

A Bannoje-tó környékén levő Metalurg-Magnyitogorszk alpesi sícentrum a déli Ural hegység csodálatos természeti környezetében, Magnyitogorszk városától 40, Anzakovótól 25 kilométerre található. Főleg az amatőrök használják hét pályáját, melyeket szükség esetén hóágyúzni is lehet.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »