Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

  Autrans - La Sure Franciaország

Síterep adatok
Magasság
1050 - 1710 m
Szintkülönbség
660 m
Sípályák hossza
20 km
Liftek száma
7
6
1
10 km
8 km
2 km
Budapest: 1370 km, 13 óra 34 perc Útvonalterv
A síterep bemutatása
Autrans-La Sure a Vercors-hegység legészakibb síterepe, 41 km-re Grenoble-tól. Az 1050 m magasságban fekvő Autrans elsősorban a sífutásról híres, az északi síelés francia fővárosának is szokták nevezni, itt rendezték többek közt az 1968-as téli olimpia északi számait. A környéken mintegy 160 km sífutópálya, emellett a biatlon számára berendezett lőtér található.
A felvonók - melyek többsége húzós, mindössze egy ülős felvonó van - a 10 percnyire lévő Autrans-La Sure-ből indulnak. A terepen, melynek legmagasabb pontja az 1650 m magas La Sure csúcs alatt van, a piros pályák dominálnak, de két fekete pálya is található, és persze itt is van a gyerekek számára elkülönített terület. A terepet egy boardercross pálya valamint egy szánkópálya teszi teljessé.

Magában Autrans városában is van egy elkülönülő kisebb szektor, itt a hétvégeken és az iskolai szünetben 2 húzós felvonó és egy varázsszőnyeg működik, és itt is van egy szánkópálya. Az itteni kék pályán lehetőség van esti síelésre is. Autrans a közeli Méaudre tereppel együtt közös síbérlettel rendelkezik.

Síelés után ki lehet próbálni a kutyaszánt, este pedig a város mozija nyújt szórakozási lehetőséget.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »