Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

  Bears Town Ski Resort Dél-Korea

Síterep adatok
Magasság
300 - 630 m
Szintkülönbség
330 m
Sípályák hossza
15 km
Liftek száma
9
9
1,4 km
8,3 km
5,3 km
Bears Town - kapcsolódó információk
A síterep bemutatása
Szöultól mindössze negyvenpercnyi vezetéssel érhetjük el Bears Townot. Buszok is indulnak a síterepre, ezeket díjmentesen igénybe lehet venni. Mehetünk tömegközlekedéssel is, de ez egy kicsit bonyolultabb, de legfőbbképpen drágább megoldás. Főleg a taxi miatt, ugyanis a menetrendszerint közlekedő buszok nem visznek fel a sípályákig, hanem azoktól 2 km-re teszik le az embert, így kénytelenek vagyunk taxizni, ami Koreában sem egy olcsó mulatság.
Lankás lejtői inkább a kezdők számára jelentenek kiváló gyakorlási lehetőséget, így a Little Bear a maga 65 m-es szélességével és 8 fokos lejtésével. Érdekes ahol a szállások a sípályák közelében vannak, oda a pálya és a szállás közé függőlegesen egy hatalmas nagy hálót feszítettek ki. Ez elvileg azt a célt szolgálja, hogy a hóágyúkból távozó finom havat megfogja, és azt ne a hotelvendégeknek kelljen "élvezniük". Érdekes megoldás mindenesetre.
A síterepen este és éjjel is csúszhatunk egészen hajnali 4 óráig, ezek az időszakok jóval olcsóbbak a napijegynél. Jó hír a fiataloknak,hogy közvetlenül a pályák mellett ifjúsági szállás is van. Esztétikailag viszont lehangoló látványt nyújtanak a "Villa Condo" 5-6 emeletes épületegyüttesei, amelyek erősen lakótelepi feelinget kölcsönöznek Bears Townnak.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »