Lengyelország
Bytom - Sucha Góra
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 300 - 340 m
Szintkülönbség 40 m
Sípályák hossza 700 m
Liftek száma 2
700 m
Húzólift
2
Budapest: 580 km, 5 óra 26 perc Útvonalterv
Értékelés:
3 (1)
INFORMÁCIÓK
h i r d e t é s
BEMUTATÁS
Dolomity Sportowa Dolina (DSD) azaz Dolomitok Sport Völgynek nevezték el a sziléziai bányaváros, Bytom közelében kiépült sí- és aktívsport-központot, amely egy bezárt dolomitbánya helyén létesült. A sportközpont a környező ipari városokból (Bytom, Tarnovskie Gory, Zabrze) könnyen megközelíthető, és a tiszta levegőre áhítozó, a városok zajától menekülni és mozogni vágyó helyiek egyik kedvelt kirándulóhelyévé vált. Itt van a helyi kisvasút végállomása is. A hely fő attrakciója az egész évben üzemelő műanyag sípálya, de van lehetőség hegyikerékpározásra, túrázásra, sífutásra és snowboardozásra is. Télen hóágyúk gondoskodnak a kellő hómennyiségről. A völgy kínálatát folyamatosan fejlesztik, fürdőzési lehetőséget is terveznek.

Gyakran rendeznek különböző eseményeket, síteszteket, sí- és snowboardversenyeket, amatőr családi bajnokságokat, és vállalati outdoor rendezvényeket. Tavaly mintegy 3000-en érkeztek a szilveszteri partira, hogy sítalpakon csússzanak át az új évbe. A pályákat reflektorokkal világítják meg, így rendszeres esti sízésre is van lehetőség.
Olvasd tovább
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.