Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

  Cimone Olaszország

Síterep adatok
Magasság
900 - 1976 m
Szintkülönbség
1076 m
Sípályák hossza
50 km
Liftek száma
19
6
12
1
15 km
25 km
10 km
A síterep jelenleg zárva van, a sípályák nem üzemelnek.
Budapest: 941 km, 9 óra 36 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy: 42 €    Gyerek napijegy: 36 €
Időjárás előrejelzés
MaHolnapHolnapután
6°C
10°C
5°C
11°C
8°C
13°C
Hójelentés
A síterep jelenleg nem üzemel, ezért nem szolgáltat hóadatokat.
Cimone - fotók a síterepről
Nézd meg a képeket Töltsd fel te is képeidet!
A síterep bemutatása
Az Appenninek északi hegyvonulatainak legmagasabb csúcsa, a 2165 méteres Cimone, melynek hegyoldalán épült fel a Toszkána szomszédságában fekvő Emilia Romagna tartomány legmodernebb és legnagyobb síterepe. 50 km-es pályarendszer, közel 1000 méteres szintkülönbség, modern felvonók és hóágyúzott sípályák. Egy igazi 21. századi síterepet találunk itt, melynek pályáihoz több ponton, egészen pontosan hat helyről is becsatlakozhatunk. Legkézenfekvőbb a Le Polle vagy az 1550 méteren fekvő Passo del Lupo részekről indulni „felfedezőtúránkra”.
Kezdők és gyermekek számára három ún. Baby parkot is találunk a felvonók aljában, közülük a legújabb a Ninfa tó (Lago Della Ninfa) mellett található Cimonelandia. A freestyle hívei két funparkban tökéletesíthetik tudásukat; a Cimoncino és a Pian Cavallaro parkok félcsővel, ugratókkal, korlátokkal és boxokkal várják a fiatalokat.
Ha még nem lenne elég az ugratókból, úgy kipróbálhatjuk a síterep két snow cross pályáját is. S, hogy semelyik téli extrém sportág se legyen elhanyagolva, így a kínálatot egy kijelölt snow kite rész kerekíti.
A jól sikerült nap után a völgyben fekvő Sestola település fedett uszodájában lazíthatunk, akiknek még mindig csúszhatnékja van, az a szomszédos Fanano műjég pályáján róhatja az íveket. Cimone kiváló helyszín a sport és a kultúra összekapcsolására, ugyanis mindössze 50 kilométerre fekszik Pisa városától.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »