Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

  Copenhill Dánia

Síterep adatok
Magasság
10 - 85 m
Szintkülönbség
75 m
Sípályák hossza
400 m
Liftek száma
1
1
300 m
100 m
Copenhill - fotók a síterepről
Nézd meg a képeket Töltsd fel te is képeidet!
A síterep bemutatása
2019. év végén adták át, közel tíz év tervezés után a koppenhágai szemétégető tetején épített műanyag felületű pályát. A lejtő egész évben várja a látogatókat, ahol kapuk és mini freestyle akadályok is kaptak helyet. A pálya kiinduló pontja 85 m-en található, ahova húzólift segítségével juthatnak a sportolók. A pálya hossza 400 m, a szintkülönbség 75 m.

A létesítményen kávézó és apre-ski bár is található, valamint egy kilátó terasz, ahonnan megcsodálhatjuk Koppenhága kikötőit, szélkerekeit.

A túrázók, biciklisek és hegyi futók számára a lejtő jobb oldalán építettek egy un. Garmin Track pályát, ahol rendszeresen kerül sor komoly hegyifutó versenyekre.

A tervezők a hegymászókra is gondoltak. Számukra a világ legmagasabb mászófalát álmodták meg az erőmű oldalára, mely 85 m magas lesz és 10 m szélességben helyeznek el fogásokat, kiszögelléseket. Ennek megnyitására 2020 tavaszát ígérték.

Aki Dániában jár és egy különleges síélményben szeretne részesülni, annak 150 dán koronát kell fizetnie óránként. Síléc nélkül ingyenesen látogatható a komplexum.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »